Tuorein sisältö

Escape from Tarkov saa uuden itsenäisen areenaräiskintään keskittyvän spin-off-pelin

04.06.2022 klo 17.00 | Luettu: 1985 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Useita vuosia betatestissä ollut räiskintää, selviytymistä ja jopa MMO-elementtejä yhdistelevä Escape From Tarkov laajenee lähitulevaisuudessa uuden itsenäisen sivuprojektin myötä myös areenaräiskintöjen suuntaan, sillä pelinkehittäjä Battlestate Games julkisti tänään uuden Escape From Tarkov Arena -räiskinnän.

Pelistudion mukaan tulevassa Arena-pelissä pelaajat ottavat yhteen erilaisissa PvP ja PvE -pelitiloissa eripuolella Tarkovin kaupunkia sijaitsevilla taisteluareenoilla. Peli on itsenäinen varsinaisesta Escape from Tarkov -pelistä mutta käyttää pelistudion mukaan kaikkia pääpelistä tuttuja hardcore-henkisiä pelimekaniikkoja ja pääpelin myös omistavilla tulee olemaan mahdollisuus uniikkeihin ominaisuuksiin, kuten vaikkapa pääpelin hahmon käyttämiseen.



Toistaiseksi pelin hinnasta ei ole vielä tietoa mutta Escape From Tarkovin noin 110 euroa maksavan Edge of Darkness -version omistajat saavat myös uuden areenaräiskinnän ilmaiseksi. Escape from Tarkov Arena aloittaa suljetun testaamisen tämän vuoden syksyllä.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< War Thunder -pelin f... Persian prinssin pal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova