Tuorein sisältö

Hypnoottisen kauhea World of Horror saapuu fyysisenä Switchille

12.07.2023 klo 21.05 | Luettu: 1010 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Internetissä suosiota ja mainetta niittänyt, 1-bittistä mustavalkotyyliä edustava kauhuroolipeli World of Horror saapuu Nintendo Switchille 19. lokakuuta. Synkeään myöhäissyksyyn sijoittuva julkaisuaika tuo pelin valmiina myös PC:lle, jolle se on saatavilla Steamin Early Accessissa jo nyt.


Panstaszin World of Horror on saanut inspiraationsa H.P. Lovecraftin muinaiskauhuista sekä mangataiteilija Junji Iton ajoittain vatsaakääntävistäkin tarinoista. World of Horror on varmasti mieleen Ito-faneille, sillä tyyli menee lähelle esikuvaansa.


Fyysisen pelikopion lisäksi pakkaukseen kuuluvat lisäksi 12-sivuinen manuaali sekä Old Gods -taidekorttisetti, joka johdattelee pelin tunnelmaan ja muinaisjumalaisiin maailmanlopun teemoihin. Pelin voi ennakkotilata Fangamer-sivuston kautta USA:sta 34 dollarin hintaan (+ postikulut). Euroopan sisällä ennakkotilausta ei ainakaan tällä hetkellä voi tehdä, mutta peli saattaa saapua myöhemmin myös EU-verkkokauppoihin. Digitaalisen version saa Switchille 19. lokakuuta Nintendo Storen kautta.

Lähde: Destructoid

V2.fi | Anne Kukkura
< Voita peli tai lahja... Naughty Dogin Evan W... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova