Tuorein sisältö

Naughty Dogin Evan Wells vetäytyy eläkkeelle

12.07.2023 klo 23.00 | Luettu: 707 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Naughty Dogin puheenjohtajana tunnettu Evan Wells on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle pelistudion toiminnasta kuluvan vuoden lopussa. Hänen kirjeensä eläköitymistä koskien julkaistiin Naughty Dogin blogissa.

Wells kertoo päätöksen eläköitymisestä olleen tunteikas ja vaikea, mutta luottavansa täysin Neil Druckmannin kykyihin johtaa studiota jatkossa. Kirjoituksessaan Wells muistelee myös lämmöllä taipaleensa parhaita hetkiä ja kiittää studion väkeä sen saavutuksista.

25-vuotisen uran Naughty Dogilla tehnyt Wells aloitti pelialalla työskentelyn ensin Segalla ja liittyi tuhmien koirien joukkoon 90-luvun lopulla. Wells työskenteli ensin Crash Bandicoot- ja Jak and Daxter -pelien parissa ja nousi sen jälkeen johtoryhmään. Hänen työuransa aikana studio pääsi kehittymään tasohyppelyiden valmistajasta Sonyn kultaa munivaksi hanheksi.

Neil Druckmann säilyttää asemansa luovana johtajana. Pitkää uraa Naughty Dogilla tehneet Erick Pangilinan ja Jeremy Yates liittyvät myös Wellsin lähdön jälkeen johtajien tiimiin. Anthony Newman, jonka meriitteihin kuuluu esimerkiksi The Last of Us Part II:n ohjaustyö, ryhtyy studion suunnittelu- ja tuotantopäälliköksi.

“Olen äärimmäisen innoissani nykyisistä projekteistamme ja minulle on vaikeaa, etten voi olla paikalla niiden valmistuessa. Mutta meillä on ennennäkemättömän vahva tiimi varmistamassa niiden valmistumista tavalla, joka asettaa standardeja koko teollisuudelle ja ylittää kaikki odotukset”, Wells toteaa.

Lähde: VGC


V2.fi | Anne Kukkura
< Hypnoottisen kauhea ... Joukko klassikoita s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova