Tuorein sisältö

Diablo-pelaajat kiukustuivat käyttöliittymästä, joka aiheutti tahattoman Premium Battle Pass -kausisisällön aktivoimisen

25.07.2023 klo 22.00 | Luettu: 4603 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Osa Diablo IV -pelaajista on syyttänyt Blizzardia huonosta ja harhaanjohtavasta käyttöliittymäsuunnittelusta sen jälkeen, kun he ovat aktivoineet vahingossa maksullisen Premium Battle Pass -tilauksen.

Pelaajien mukaan aktivointinamiska on liian keskeisellä sijainnilla ja nappulan painaminen vahingossa aktivoi passin sisällön välittömästi ilman lisävahvistusta. Twitterissä (nyk. X) näkyy käyttäjän Rurikhanin lataama video, jossa hän siirtyy kausi-välilehdelle ja painaa vahingossa namiskaa, joka aiheuttaa kausipassin välittömän aktivoimisen.

Hänen mukaansa ongelmana on, että välilehdelle siirtymisen yhteydessä kausipassi-nappula aktivoituu välittömästi vaikka sivustolla olisi muitakin kohtia. Hän kertoo, että Blizzard on varmasti tietoinen tekemisistään eikä kyseessä voi olla vahinko.

Deluxe- ja Ultimate-versioiden omistajat ovat saaneet osana pelipakettia myös kausipassin, jonka voi käyttää milloin itse haluaa. Osa pelaajista säästää kausipassia seuraavalle kaudelle, osa taas käyttää sisällön heti.

Diablo IV:n kehitysjohtaja Adam Fletcher on vahvistanut, että yhtiö on tietoinen ongelmasta ja työstää tällä hetkellä korjausta, jossa kohdistin ei ole automaattisesti asetettu kausipassin lunastamiseen tarkoitetun nappulan päälle.

Lähde: VGC



V2.fi | Miia Lyyra
< Ubisoft vahvistaa et... Kansalliskirjasto ta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova