Tuorein sisältö

Ubisoft vahvistaa ettei se sulje käyttämättömiä tilejä, jos niiden kirjastoista löytyy ostettuja pelejä

25.07.2023 klo 20.00 | Luettu: 1024 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Uutisoimme aiemmin, kuinka Ubisoft oli lähestynyt pelaajaa pelitilin sulkemisella, sillä käyttäjätili ollut epäaktiivinen.

Tuolloin yhtiö vahvisti Twitterissä (nyk. X), että tilejä suljetaan ja aktivointi on tehtävä 30 päivän kuluessa viestin saapumisesta. Pelaajat eivät olleet tyytyväisiä Ubisoftin toimintaan, sillä tilien sulkeminen ei ollut heidän mielestään reilua, sillä pelaajat ovat ostaneet pelejä tileilleen.

The Vergen uutisen mukaan Ubisoft ei kuitenkaan ole aikeissa poistaa tilejä, joiden kirjastoista löytyy ostettuja pelejä. Ilmaispeleistä Ubisoft ei mainitse mitään The Vergelle annetussa vastauksessa.

Ubisoftin antaman lausunnon mukaan tilin poistamista koskevat tiukat ehdot ja se on sidoksissa GDPR:n asettamiin vaatimuksiin. Käyttöehdoissa kerrotaan, että tili voidaan poistaa jos kirjautumista ei ole tehty kuuteen kuukauteen. Vastauksessa yhtiö kuitenkin kertoo, ettei se ole käytännössä poistanut tilejä, jotka ovat olleet epäaktiivisia alle neljän vuoden ajan. The Vergen uutisen mukaan Ubisoftin lausunto ja käyttöehdot ovat ristiriidassa keskenään.



V2.fi | Miia Lyyra
< Hulluutta vai harras... Diablo-pelaajat kiuk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova