Tuorein sisältö

Saako Valvelta pian kunnostettuja Steam Deckejä? (Päivitetty)

08.08.2023 klo 21.17 | Luettu: 1656 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Valve näyttää olevan aikeissa ryhtyä myymään käytettyjä ja kunnostettuja Steam Deck -laitteita. Steam DB -tietokannan perustaja Pavel Djundik twiittasi tänään linkin, joka vie suoraan kunnostetun, 512 Gt tallennustilalla varustetun Deckin Steam-kauppasivulle.


Tämän jälkeen nimimerkki Wario64 twiittasi kaikkien kolmen tallennustilavariaation kauppalinkit sekä ruutukaappaukset hinnoista. Suomenkielisen sivuversion kautta hinnat asettuvat seuraavasti: 64 Gt/339 euroa, 256 Gt/439 euroa ja 512 Gt/539 euroa. Alennukset olisivat toteutuessaan tuntuvia, mutta listatut hinnat eivät välttämättä ole lopullisia.


Myöskään laitteiden “sertifioidusta kunnostuksesta” on liian aikaista vetää lopullisia johtopäätöksiä. Täysin uudenveroisia valmistajan kunnostamat Deckit tuskin ovat, mutta lisätietoa tehtyjen kunnostusten tasosta ja keskimääräisestä kosmeettisesta tilasta saadaan varmasti varsinaisen myyntijulkistuksen myötä.

Lähde: The Verge

Päivitys: Virallisiksi palautuslaitteiksi merkittyjen Deckien kauppasivu avattiin. Suomenkieliseltä sivulta voi jo tilata kunnostettuja pelikoneita. Tuotelistauksen alla kerrotaan, että palautuslaitteet on testattu samoilla laatustandardeilla kuin uudetkin laitteet ja että toimintakunto varmennetaan yli sadalla erilaisella testillä. Vikojen luvataan jäävän vain ulkokuoren tasolle, mutta näytöissä ei naarmuja esiinny.

Viralliset Deck-palautuslaitteet sisältävät saman yhden vuoden takuun kuin uudetkin Deckit, testatun virtalähteen sekä suojakotelon ja lyhyen käyttöoppaan. Uutisessa aikaisemmin ilmoitetut hinnat näyttävät pitävän paikkansa.





V2.fi | Anne Kukkura
< Kaipaako työpöytäsi ... Dead by Daylight ja ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.08.2023 klo 12.52 2 tykkää tästä

Tämä on sekä kiinnostavaa että kannatettavaa. Itse en tarvitse ROG Allyn lisäksi toista samanlaista aparaattia, mutta jos tarvitsisin, ostaisin käytettynä kuten olen ostanut puhelimenikin jo vuosia.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

10.08.2023 klo 09.01

Jos olisin tekemässä esimerkiksi virtuaaliflipperilaitetta, niin tämä voisi olla siihen melko edullinen atk.
lainaa
Dekkimuija

13.08.2023 klo 14.40 1 tykkää tästä

Steam Deck on kyllä huikea laite. Paras kannettava pelikonsoli käytännössä. Pelitarjonta on niin laaja (yli 10 000) että se on aluksi vaikea käsittääkään.

ROG:issa taas akunkesto on melko surkea (koska raskas ja satoja prosesseja taustalla ajava Windows). Siitä puuttuvat myös kosketuslevyt tarkempaan pelaamiseen. Tatit eivät riitä kaikkeen ollenkaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova