Tuorein sisältö

Red Dead Redemption hintalapusta nousi häly, mutta Take-Two-pomon mukaan hinta on juuri oikea

09.08.2023 klo 22.00 | Luettu: 1984 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Take-Two Interactive ja Rockstar Games ilmoittivat julkaisevansa uudelleen alkuperäisen Red Dead Redemptionin ja itsenäisen lisäosan Undead Nightmaren.

Paketti saapuu PlayStation 4:lle ja Nintendo Switchille jo ensi viikolla 17. elokuuta. Tuttuun tapaan PS4-versio on taaksepäin yhteensopiva PS5-konsolin kanssa. Xboxin puolella taas Xbox 360 -versio toimii jo nyt taaksepäin yhteensopivasti, joten näille alustoille ei ole luvassa uutta versiona. Hintaa paketilla on 49,99 euroa, jota osa pelaajista pitää liian korkeana.

50 euron hintalappua on pidetty korkeana siksi, että mukana ei ole alkuperäistä moninpeliä ja PC-versiokin jää uupumaan. IGN:n uutisen mukaan Take-Two-pomo Strauss Zelnick on kuitenkin sitä mieltä, että hinta on juuri oikea. Tällä tarkoitetaan kaupallisesti laskettua hintapistettä, jonka kuluttajat ovat valmiita maksamaan. Take-Twon Hannah Sage lisäsi IGN:lle, että täytyy muistaa paketin sisältävän myös alun perin itsenäisenä osana julkaistun Undead Nightmaren.

Take-Two-pomo ei myöskään kommentoinut suoraan PC-version saapumista, vaan totesi tiedottamisen kuuluvan pelin kehittäjille.



V2.fi | Miia Lyyra
< PlayStation Plus -ti... Roviolla nyökyteltii... >

Keskustelut (3 viestiä)

MikaO501

10.08.2023 klo 00.39 3 tykkää tästä

"Take-Two-pomo Strauss Zelnick on kuitenkin sitä mieltä, että hinta on juuri oikea. Tällä tarkoitetaan kaupallisesti laskettua hintapistettä, jonka kuluttajat ovat valmiita maksamaan." Tämä kyllä kiteyttää kuinka ahneita julkaisiat ovat nykyään.. Kaikesta lypsetään rahaa väkisin ja peleillä on liian tiukat julkaisupäivät ja ne julkaistaan rikkinäisinä välittämättä tekijöistä ja pelaajista.. Itse en ainakaan maksa melkein uuden pelin hintaa siitä mistä olen 10 vuotta sitten maksanut täyden hinnan pariinkin kertaan koska ostanut sen eri konsoleille..
lainaa
bkspgnkafmek

10.08.2023 klo 10.47

rdr on silti edelleen viidenkympin arvonen se etta pelia saa huutonetista jollain vitosella kun ihmiset haluaa romusta nurkista eroon ri oo merkitysta ihan loisgopeli mut joo straussin porukalfa ei voi oottaa kun minimum effort rapellyst
lainaa
Aatostelia

10.08.2023 klo 13.53 1 tykkää tästä

No, sanoi ainakin rehellisesti. Katotaan äänestääkö ihmiset lompakollaan, vai onko Zelnick oikeessa. Pakkohan sitä vanhaa peliä ei oo ostaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova