Tuorein sisältö

Kojima ylistää Lucasia ja valmistautuu tulevaisuuteen

30.05.2008 klo 20.00 | Luettu: 2551 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Metal Gear isähahmoineen on päässyt myös valtavirran uutisointiin uutistoimisto Reutersin toimesta.

Reutersin mukaan Hideo Kojima säilyttää cooliutensa komeasti, vaikka MGS4:n julkaisu on lähenemässä. Tarinasta kerrotaan seuraavaa:

"Se niputtaa yhteen kaikkien aikaisempien MGS-pelien tarinat. En ole nero, kuten George Lucas, en suunnitellut koko tarinaa. Koitin saada tarinan päätökseen jokaisessa pelissä. Jonkin ihmeen kautta MGS4:ssä sainkin selvitettyä jäljelle jääneet mysteerit ja sivujuonet", kertoi Kojima.

Omasta jatkostaan mies toteaa:

"MGS tulee aina olemaan olemassa. Tunnen, että minulla on vastuu jatkaa tätä sarjaa niin kauan kuin sille on kysyntää. Mutta se ei tarkoita, että olisin täysillä mukana. Seuraavassa pelissä olen varmaankin eri roolissa. Ehkä toimin tuottajana ja annan nuoremman polven ottaa ohjat. Haluan todellakin päästä uusien asioiden pariin."

V2.fi | Manu Pärssinen
< Millainen Doom 4:n t... Uusia hahmoja Street... >

Keskustelut (1 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

30.05.2008 klo 23.21

mulla on pieni kutina että kojima saattaisi suunnitella verkkomoninpelin (minusta metal gearit netissä ovat pientä merkkiä tästä) ja varsinkin kun MGO on erinomainen tekele, muttei kumminkaan omaperäinen (sillä se on metal gearia netissä, näin lyhyesti)... Ehkäpä kojima keksii jotain originaalia..

FLASHBACK: Niin, kukas muistaa sen moninpeli jutun mistä kojima puhui? Se zombie juttu :P
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova