Tuorein sisältö

Call of Duty: Modern Warfare III:n portit avautuivat - pelikuvatraileri ja paljon muuta julkistettiin

18.08.2023 klo 16.00 | Luettu: 855 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eilen illalla virallistettiin se, minkä on jo pitkään tiedetty olevan tulossa: Call of Duty: Modern Warfare 3. Pelikuvatrailerin lisäksi paljastettiin muun muassa seuraavia:

- peli on suoraa jatkoa Call of Duty: Modern Warfare II:lle
- Call of Duty: Modern Warfare II:n sisältöä siirtyy Call of Duty: Modern Warfare III:een, mm. avatut aseet ja Operator-sisältö
- uusi Call of Duty: Warzone sekä Call of Duty: Warzone Mobile on tulossa

Kampanjatilassa kapteeni Price joukkioineen käy taistoon Vladmir Makarovia vastaan ja kampanjatehtävien lisäksi mukana on Open Combat -tehtäviä, joissa pelaajan tekemät valinnat korostuvat ja joita voi pelata monella pelityylillä.

Kaikki vuoden 2009 Modern Warfare 2:n 16 julkaisussa saapunutta karttaa on modernisoitu ja niihin on lisätty ominaisuuksia sekä pelitiloja, julkaisun jälkeen tulossa on yli 12 uutta 6v6-karttaa. Lisäksi julkaisussa saadaan kolme aivan uutta Battle Map -karttaa sekä yksi War-kartta.

Zombies-puolella luvassa on aivan uusi avoin maailma ja pelaajien taistelujoukkiot voivat lyöttäytyä yhteen zombeja vastaan. Lehdistötiedote lupaa myös salaisuuksia, uusia pelimekaniikkoja ja jättimäisiä vihollisia.

Peli saapuu 10.11. (PS4, PS5, X1, XSX|S, PC (Battle.net, Steam)) ja avoin ilmainen betatesti on tulossa. Lisätietoa täällä.

Pelikuvatraileri näyttää tältä, sen alla aiempi Makarov-julkistus.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Alan Wake 2 juuttui ... Twitch lisää toivotu... >

Keskustelut (1 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

18.08.2023 klo 20.09

Makarov trailerin kertoja kuulosti hiukan suomalaiselta youtube tyypiltä Hoot :ilta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova