Tuorein sisältö

Sotaräiskintä Delta Force palaa Tencentin tukemana

19.08.2023 klo 11.00 | Luettu: 1151 kertaa | Teksti: Eric Hartin



Delta Force on nimi, jonka paluuta ei olisi olettanut herran vuonna 2023. Paluu on kuitenkin varmistettu, joskaan taustalla ei ole konkurssiin mennyt NovaLogic, vaan kiinalaisen Tencentin Timi Studio.

Delta Forcen uudelleenlämmittely on räiskintä Black Hawk Downin hengessä. Yksinpelikampanjan lisäksi luvassa on laajoja moninpelimatseja Battlefieldin tyyliin. Peli julkaistaan PC:lle, nykykonsoleille sekä mobiilille.


V2.fi | Eric Hartin
< Ubisoft yllätti iske... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (4 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

19.08.2023 klo 14.59

Taktisten moninpeliräiskintöjen maailma on paljon muuttunut alkuperäisen Delta Forcen ajoista, joten mietityttää miten tämä uusi peli aikoo erottautua Battlefieldeista, Rainbow Sixista tai Call of Dutyista.
lainaa
glspfnwkfnsns

19.08.2023 klo 23.39

liittyyks taa siihen umpisurkeeseen xbox peliin cai joku atariajan tekele
lainaa
Leaf

Rekisteröitynyt 01.10.2022

20.08.2023 klo 09.07 1 tykkää tästä

Insill kirjoitti:
Taktisten moninpeliräiskintöjen maailma on paljon muuttunut alkuperäisen Delta Forcen ajoista, joten mietityttää miten tämä uusi peli aikoo erottautua Battlefieldeista, Rainbow Sixista tai Call of Dutyista.

Yksi mahdollisuus olisi säätää itse pyssyttelyä siihen suuntaan, ettei olisi enää yleisen trendin mukaisesti mahdollista liikkuessaan porata puolta lippaallista kaukana olevaan maaliin ilman että huteja juuri tulee (eli allekirjoittaneen toive). Tällä tai jollain muulla tavalla vähentää nykyisten FPS pelien hyperaktiivista pelityyliä. Ja juu, ainahan FPS ovat suurelta osin olleet täyttä kohellusta, mutta jos haluasi jollain erottua niin hassut hatut tai aseiden skinit on aikalailla mielestäni nähty. Vaikkapa nyt jo muinaisten babyloonialaisten aikana pelatun battlefield 2 pelaaminen oli myös täyttä kohellusta, mutta ammuskelun epätarkkuuden takia pelin rytmi oli mielestäni hyvin erilainen ja mielestäni parempi verrattuna nykyisiin. Todennäköisesti kuitenkin tällainen vaihtoehto olisi kehitystiimin palaverissa esiintuotuna verrattavissa kuumehoureiluun.
Mutta kovasti samaa bäfä/cod akselin peleissä on ja voisin kuvitella vaihtoehtojen olevan tietyllä tapaa aika vähissä. Kärjistetysti peli tehdään aivan samalla muotilla sekä lähes kosmeettisilla muutoksilla ja mahdollisesti hukutaan massaan, tai sitten lähdetään keksimään pyörää uudelleen ja riskeeraan maistuuko se suurelle yleisölle.
lainaa
gosofkdjnansj

20.08.2023 klo 11.16

joo ei tapahdu jotain verdunia ja armaa toiset kehuu realistisiksi mut niiden pelaajamaarat on ihan penneja codiin ja overwatchiin verrattuna ei mitaan vanhaa brandia tuotaisi takaisin 5 ihmisen takia
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova