Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 19-08-23: Atom-peliohjain iPhoneen ja pelihalli kotiin + pikkujulkistuksia

19.08.2023 klo 20.00 | Luettu: 819 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Loppukesä on edelleen tyyntä myrskyn edellä laitejulkistusrintamalla, mutta muutamia lehdistötiedotteita postilaatikkoomme on kolahdellut.


Turtle Beach on esitellyt uuden peliohjaimen mobiililaitteille (iPhone). Atom Controllerissa on kaksi erillistä kahvamoduulia, jotka kiinnittyvät puhelimen reunoihin ja kommunikoivat keskenään 2,4 GHz:n yhteydellä. Sen ovh Suomessa on 105,99 euroa. Aiemmin Atom on julkaistu Android-laitteille.



Tietokonevalmistaja MEDION lähtee tavoittelemaan peliluolien asukkeja tuomalla markkinoille Iconic Arcaden. Rasperry Pi:hin perustuva retro-arcadepeli muuntuu kolmeen muotoon: täysikokoiseksi arcadepeliksi, pienemmäksi pöydällä pidettäväksi tai arcade-peliohjaimen kokoiseksi "konsolipaneeliksi", jonka voi yhdistää televisioon. Siinä on 21-tuumainen näyttö sekä mikro-SD-korttipaikka ja tietenkin sisuksiin voi asennella minkä tahansa pelialustan tai emulaattorin (valmiina on Recalbox, Batocera ja yli 150 peliä).


HONOR lähestyi videolla, jossa JerryRigEverything kokoaa HONOR Magic V2 -puhelimen.




OnePlus taas muistutti, että OnePlus 11 (V2.fi:n arvio) on ainoita Euroopassa myytäviä puhelimia, joissa on Wi-Fi 7 -tuki, eli 802.11be EHT (toinen on Asus ROG Phone 7). Wi-Fi 7:ssä on 320 MHz:n kaista, ja se tukee teoriassa yli 40 Gbps:n nopeuksia. Ensimmäisiä Wi-Fi 7 -reitittimiä luvataan markkinoille tänä vuonna.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Sotaräiskintä Delta ... Like A Dragonin sivu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova