Tuorein sisältö

Future Game Show esitteli taas kymmenittäin pelejä - katso täältä trailerit joissa nähtiin muun muassa Nuuskamuikkunen, ajalla leikkivä pulmapeli ja Pokémon-henkiset otukset ohjuksillä sekä konekivääreillä aseistava Palworld

11.06.2022 klo 23.45 | Luettu: 2738 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Äskettäin päättyi uusin Future Games Show -lähetys, jossa esittelyyn pääsi 40 tulevaa peliä. Pääasiassa esittelyssä oli hieman pienempien julkaisijoiden sekä pelistudioiden tuotoksia, joista osa oli nähty jo aiemmin muun muassa torstain Summer Game Fest -lähetyksessä mutta osa oli kokonaan uusia tuttavuuksia.

Koko lähetyksen voi katsoa tämän uutisen lopusta mutta tässä muutama mielenkiintoinen poiminta, joka herätti V2.fi:n toimituksen mielenkiinnon.

Lost in Play


Tuleva seikkailupeli Lost in Play tuntuu visuaalisen ilmeensä lisäksi myös huumoriltaan kanavoivan erittäin tehokkaasti erinomaisia Gravity Falls ja Hilda -animaatiosarjoja, joten niiden ystävien kannattaa ehdottomasti pistää tämä 10. päivä elokuuta Steam- ja Nintendo Switch -alustoille ilmestyvä peli muistiin.




The Entropy Center


The Entropy Center -pulmapeli tuo trailerin perusteella vahvasti mieleen tietenkin mainion Portal-pelin mutta portaalien sijaan tällä kertaa leikitään aikaa muokkaavalla aseella. Omia aivonystyröitä pääsee käyttämään vielä tämän vuoden aikana, kun The Entropy Center ilmestyy Steam-, PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One- ja Xbox Series X|S -alustoille.



Snufkin: Melody of Moominvalley


Torille! Hienolla piirrostyylillä toteutettu ja islantilaisen Sigur Ros -yhtyeen musiikilla säestetty musiikillinen Snufkin: Melody of Moominvalley -muumipeli vaikuttaa varsin hurmaavalta ja myös peliltä, joka soveltuu mahdollisesti vähän vanhemmillekin muumifaneille. Peli ilmestyy PC:lle ja konsoleille ensi vuonna.



PalWorld


Japanista saapuva selviytymispeli esittää ikiaikaisen kysymyksen: mitä jos aseistettaisiin söpöt Pokémon-tyyliset otukset ohjuksilla, konekivääreillä ja muilla aseilla? Todella kummallista räiskinnän ja keräilypelin yhdistelmää pääsee kokeilemana itse vielä tämän vuoden aikana, kun Palworld ilmestyy Steam-alustalle.



Näiden neljän pelin lisäksi Future Games Show -lähetyksellä nähtiin vielä ainakin seuraavat pelit:
Outpost (working title)
Luto
Nightingale
Tray Racers
Morbid Metal
American Arcadia
Alaskan Truck Simulator
Brewmaster
Bramble: The Mountain King
Enemy of the State
Sunday Gold
Do Not Open
Tinykin
Serial Cleaners
AirportSIM
Phonopolis
Being and Becoming
Arctic Awakening
F1 Manager 22
DKO: Divine Knockout
Planet of Lana
Deadly Premonition 2
ILL


Useista esillä olleista peleistä löytyy lisää tietoa sekä pelattavia demoja Future Games Show -lähetyksen Steam-sivulta, joten jos joku peli alkaa trailerin perusteella kiinnostamaan niin kannattaa ehdottomasti suunnata sinne.

Koko Future Games Show -lähetys



V2.fi | Mikko Seppänen
< Striimaaja käytti tu... Nappaa haipeli ilmai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova