Tuorein sisältö

RoboCop: Rogue City lipsuu marraskuun puolelle

27.08.2023 klo 11.00 | Luettu: 1183 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Huonoja uutisia niille, jotka ovat odottaneet tulevaa RoboCop: Rogue City -peliä kuin kuuta nousevaa. Julkaisu viivästyykin viimesimpien tietojen mukaan syyskuulta marraskuun 2. päivään. Pelin julkaisu on siirtynyt jo pariin kertaan ja sen Gamescomissakin esitellyn pelikuvatrailerin YouTube-kuvauksessa julkaisijan omalla kanavalla lukee vuosi 2024. Comic Book -sivuston mukaan vuosi on onneksi vain merkitty väärin ja julkaisu tulee tapahtumaan tämän vuoden puolella.


RoboCop: Rogue City perustuu kolmeen ensimmäiseen alkuperäiseen elokuvaan ja vie pelaajan RoboCopin roolissa siivoamaan Old Detroitin kaupunkia rikoksista. Myös kyborgipoliisin näyttelijä Peter Weller palaa pelissä entiseen rooliinsa, antaen niin äänensä kuin kasvonsakin hahmolle. Rogue City ilmestyy PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -konsoleille sekä PC:lle.

Lähde: Eurogamer


V2.fi | Anne Kukkura
< V2.fi:n laiteuutiset... BioWare irtisanoi ty... >

Keskustelut (1 viestiä)

robopopo

27.08.2023 klo 11.21

Peli olisi paljon mielenkiintoisempi pelkästään 3rd personina mutta nyt se vaikuttaa vain keskinkertaiselta fps arcadelta joka liikkuu tönkösti, mikä tosin kuuluu asiaan.

T: Kaikkia (3ea) aikoinaan fiilistellyt.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova