Tuorein sisältö

Hideki Kamiya jättää PlatinumGamesin

25.09.2023 klo 22.00 | Luettu: 922 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Studion perustajajäsen Hideki Kamiya jättää PlatinumGamesin ensi kuun aikana. Kehittäjäkonkarin töihin studiolla viimeisen 17 vuoden aikana lukeutuvat muun muassa pelit Bayonetta, Bayonetta 2 ja The Wonderful 101.

Platinum twiittasi aiheesta näin: “Suruksemme joudumme julkistamaan, että Hideki Kamiya lähtee PlatinumGamesilta 12. lokakuuta 2023. Olemme todella kiitollisia hänen luovista ideoistaan, johtajuudestaan ja panoksestaan PlatinumGamesin kasvuun, sen alusta tähän päivään saakka. Uskomme, että hän menestyy edelleen pelintekijänä tulevaisuudessakin. Odotamme näkevämme peliteollisuuden kasvavan paremmaksi hänen avullaan. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen!”



Myös Kamiya twiittasi lähdöstään: “Kuten PlatinumGamesin virallisella X-tilillä julkistettiin, lähden studiolta kyseisenä päivämääränä. Päätös syntyi omiin arvoihini pohjautuneen pohdinnan jälkeen, eikä sitä ollut lainkaan helppo tehdä. Joka tapauksessa minusta tuntuu, että tämä lopputulos on parhaaksi. Jatkan luomistani omalla, Hideki Kamiyan tavallani. Toivottavasti pysytte kuulolla.”



Lähde: Game Informer

V2.fi | Anne Kukkura
< Kiristäjät väittävät... Se onkin trilogia, l... >

Keskustelut (1 viestiä)

Spekuloija

26.09.2023 klo 11.54 1 tykkää tästä

Tencent -kaupan syytä mitä todennäköisimmin. Platinum tulee tekemään roskaa jatkossa ja hän ei halua osaa eikä arpaa siitä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova