Tuorein sisältö

Star Wars: KOTOR -remaken kohtalo näyttää synkältä - todisteita sen tekeillä olosta katoaa internetistä

29.09.2023 klo 15.00 | Luettu: 1142 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Vuonna 2021, useiden vuotojen jälkeen, Aspyr ja Sony julkistivat, että remake rakastetusta Star Wars: Knight of the Old Republic -pelistä (eli kavereiden kesken KOTORista) oli tekeillä. Viime vuonna Aspyrin emoyhtiö Embracer taas julkisti, että Saber Interactive on otettu mukaan kehitystyöhön, mutta muutamaa kuukautta sitten uutisoitiin, että peli oli pulassa ja pistetty jäähylle, sekä laitettu otettu muihin hommiin.

Sen jälkeen projektista ei ole kuulunutkaan mitään, mutta huonolta näyttää: monet peliuutissivustot raportoivat, että remaken trailereita on poistettu Youtubesta ja muitakin mainintoja pelistä on kadonnut ainakin sosiaalisista medioista.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelialan irtisanomis... Counter-Strike 2 jul... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Kyle_Katarn

01.10.2023 klo 13.21

Jokin taho tämän vielä kuitenkin joskus toteuttaa. Se on aivan päivän selvä ajan kysymys. Nykypelien juonet(kaan) eivät yllä näiden klassikkojen tasolle joissa tekijöillä oli käytännössä aivan vapaat kädet. Viimeisimmät grafiikkainnovaatiot eivät yksin riitä ikimuistettavaan pelikokemukseen.
lainaa
vslfpemmanfnsjs

01.10.2023 klo 14.02

niin siksi sita ei kannata tehda yhta hyvin voisi antaa vapaat kadet tekijoillw teha uusi peli mutta kub ei anneta niin miks sitten annettaisiin teha joku remake koko filosofia ihan perseesta
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova