Tuorein sisältö

Onko kuuhun uskomista? Jos on, niin Grand Theft Auto 6 julkistetaan huomenna

02.10.2023 klo 20.00 | Luettu: 2223 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Netin huhumylly pyörii täyttä vauhtia ja tällä kertaa myllyn sisuksissa pyörii mikäs muukaan kuin Grand Theft Auto 6. Mylly lähti pyörimään, kun Rockstar julkaisi omalla X-tilillään kuvan Moon Festival -tapahtumasta. Huomiota herätti nostokuva, josta pelaajat ovat tehneet nyt johtopäätöksiä.

Huhuilijoiden mukaan kuvassa näkyvä VI viittaisi numeroon kuusi, vaikka luultavasti kuvassa on Vinewood-kyltti. Minkä takia huomenna? Tähän viittaisi kuvassa näkyvä kuu, jota on verrattu taivaalla möllöttävään versioon. Tosielämässä kuu näyttää samalta sattumoisin huomenna tiistaina 3.10. Huhuilijan mukaan tiistai olisi otollinen päivä julkistaa GTA 6, sillä useat Rockstarin pelit ovat julkistettu ja julkaistu tiistaina. Tosin tämä teoria ehdittiin kumota, sillä ainakin RDR2 julkaistiin perjantaina 26.lokakuuta 2018.

GTA 6:n saapumista on odoteltu jo kauan ja ainakin toistaiseksi odotusta saadaan jatkaa, sillä Rockstar ei ole juuri hiiskunut itse pelistä. Rockstar on kertonut, että GTA 6 on työstössä, mutta siitä kaikki. Sen sijaan pelistä on kuitenkin vuotanut jo materiaalia.

Alla merkityksiä etsivä twiitti ja Rockstarin alkuperäinen versio.

V2.fi | Miia Lyyra
< Onko sinusta Nuuskam... Jimi ''Jimpphat'' Sa... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

05.10.2023 klo 20.15

Ei tainnut tulla mitään, odotus jatkukoon.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova