Tuorein sisältö

Apex Legedsin uusi kausi alkaa 31. lokakuuta - mukaan uusi hahmo ja Post Malone

26.10.2023 klo 22.00 | Luettu: 758 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



Apex Legendsin Ignite-kausi alkaa 31. lokakuuta. Kuten jo aiemmin uutisoimme, mukaan astelee uusi hahmo Conduit, joka pääsi tänään tarkempaan esittelyyn. Kyseessä on 27-vuotias Rowenna Valentina Coffey Divina, joka Titaanin akusta itselleen taistelukoneen ja lähti kohti Apex Legendsin taistelukenttiä.

Rowenna eli Conduit on support-luokan hahmo, jonka erikoiskykyihin kuuluvat pikajuoksu, joukkuetoverin suojan vahvistaminen sekä Energy Barricade -puteleiden heitteleminen, jotka heikentävät ja hidastavat vihollista. Lisää uudesta hahmosta voit lukea EA:n sivuilta tai katsoa esittelyvideon, joka löytyy uutisen lopusta.

Ignite-kausi tuo mukanaan myös uudelleen muotoilun Storm Point -kartan, josta löytyy uusia paikkoja. Lisäksi mukaan astelee alustojen välinen ristiineteneminen eli cross progression. Kyseessä on yksi toivotuimmista ominaisuuksista, jonka tuloa on toivottu jo pitkään. Sen ansiosta pelaajat voivat pelata yhdellä tilillä kaikilla alustoilla, minkä lisäksi esimerkiksi skinit ja muut härpäkkeet ovat käytössä kaikilla alustoilla.

EA:n tiedotus ei kuitenkaan loppunut tähän, sillä Apex Legends kokee tulevan kauden aikana vielä muutakin mullistavaa. 7. marraskuuta starttaa Post Malone -teemainen tapahtuma. Kampanjasta kerrotaan lisää myöhemmin, mutta kiusoitteluvideon voit katsoa YouTube-videon alapuolelta.





V2.fi | Miia Lyyra
< Lähes 200 dollaria m... Kablam! Robert Patti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova