Tuorein sisältö

Half-Lifen 25-vuotista taivalta juhlistetaan suurella päivityksellä

18.11.2023 klo 11.00 | Luettu: 3726 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Valven legendaarinen toimintaseikkailu Half-Life täyttää tänä viikonloppuna 25 vuotta ja merkkipaalua juhlistetaan suuren, ilmaisen päivityksen myötä. Päivityksen lisäksi Half-Lifen virallisella sivustolla julkaistiin runsaan tunnin mittainen dokumenttielokuva, johon on koostettu mukaan kertomuksia ja yksityiskohtia peliprojektin eri vaiheista. Löydät dokumentin myös upotuksena alta.


“Koska rakensimme suurimman osan tästä 640x480-kuvasuhteen kuvaputkinäytöille ja ilmeisesti jotkut teistä ovat sittemmin päivittäneet”, on käyttöliittymä uudistettu täysin 4K-näytöillekin sopivaksi. Mukana ovat uusina ominaisuuksina muun muassa myös widescreen-tuki sekä ohjelmallinen renderöinti Linuxille, ohjaintuki, suora liittyminen moninpeliin Steamin välityksellä sekä tuki Steam Deckille. Päivityspaketin saa luonnollisesti Steamista.

Nostalgian makua vuodelta 1998 tuovat Valven alkuperäinen introvideo sekä julkaisuasussaan olevat pelivalikot. Mukana tulevat myös alfa-version hahmot, jotka ovat saatavilla skineinä moninpelissä. Pelaajat saavat nyt myös minikampanja Half-Life Uplinkin sekä neljä upouutta moninpelikarttaa. Vaan ei tässäkään vielä kaikki: päivitykseen sisältyy vuonna 1999 myydyn Half-Life: Further Data -lisälevyn sisältöä kolmen muun moninpelikartan, kahden hahmoskinin sekä spray-valikoiman verran.

Half-Lifen voi nyt myös ladata ilmaiseksi 20.11. klo 20.00 mennessä, jos peliä ei sattunut jo omistamaan. Erilaisia parannuksia ja bugikorjauksia julkaistiin samalla iso kasa, johon voi tutustua Half-Lifen Steam-sivulla.

V2.fi | Anne Kukkura
< Baldur's Gate 3 julk... Mobiilipelaajat saav... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Jarkko_K

20.11.2023 klo 00.13

Ei pysty tätä enää pelaamaan. Onneksi on Black Mesa.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova