Tuorein sisältö

Flash-räiskintäklassikko Alien Hominid saapuu Steamiin HD:nä

27.08.2023 klo 17.00 | Luettu: 669 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Nopeatempoinen, sivusta kuvattu Flash-räiskintäpeli Alien Hominid julkaistiin alun perin vuonna 2002 suositulla Newgrounds-sivustolla. HD-versioita julkaistiin eri konsoleille vuosien 2003 ja 2007 välillä.

HD-versio julkaistaan nyt uudelleen takaisin PC:lle päivitettyjen grafiikoiden sekä viikkoittaisten ja kuukausittaisten pistetaulukoiden kera. Pelin luvataan ilmestyvän tänä vuonna, eikä tässä vielä kaikki – tämän vuoden aikana ilmestyväksi on ilmoitettu myös jatko-osa, Alien Hominid Invasion.


Alien Hominid HD on pelattavissa joko yksin tai kaksin paikallisesti kaverin kanssa. Invasion-jatko-osa näyttää sisältävän moninpelin neljään pelaajaan saakka joko paikallisesti tai verkossa.

Alkuperäinen Alien Hominid oli Newgroundsin perustajan Tom Fulpin sekä Dan Paladinin käsialaa. Peli auttoi saattamaan Flash-videoihin ja -peleihin keskittyvän sivuston nuorten netinkäyttäjien suurempaan tietoisuuteen. Sittemmin Fulp ja Paladin ovat perustaneet pelistudio The Behemothin, jonka tuotoksia ovat myös BattleBlock Theater, Pit People sekä Castle Crashers.

Lähde: Rock Paper Shotgun

V2.fi | Anne Kukkura
< BioWare irtisanoi ty... Ei ihan pikkutuotant... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova