Tuorein sisältö

Nyt voit etsiä Steam-pelit, jotka tukevat PlayStationin DualShock- ja DualSense-ohjaimia

21.11.2023 klo 20.15 | Luettu: 1873 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kuva: Valve

Valven kauppapaikka Steamissa on jo aiemmin voinut etsiä pelejä, jotka tukevat Xbox-ohjaimia. Jatkossa hakua voi suodattaa myös niin, että valikoimista paljastuu pelit, jotka tukevat PlayStationin DualSense- ja DualShock-ohjaimia.

Haun lisäksi yhteensopivuus näkyy kauppapaikalla jokaisen pelin tietojen kohdalla. Jatkossa näkymään on lisätty tieto, onko peli yhteensopiva Xbox, DualSense ja DualShock-ohjainten kanssa. Edelleen myös muut ohjaimet saattavat olla yhteensopivia pelien kanssa, mutta Valve on julkistanut suorat yhteensopivuustiedot kolmen eniten käytetyn ohjaimen suhteen. Yleisesti rajapintaa hyödyntäviä ohjaimia on jo yli 200.

Ohjainasetuksia ja hakua on mahdollisuus muuttaa. Steam kuitenkin ehdottaa automaattisesti usein sitä ohjainta, jolla on viimeksi pelattu. Halu uudistaa kauppanäkymää johtuu suuresta ohjainta käyttävien pelaajien määrästä. Kaikista aktiivisista pelaajista noin 12 % käyttää ohjainta ja esimerkiksi urheilupeleissä, joissa on pallo, ohjaimen käyttöprosentti on yli 80.

Lisätietoja aiheesta voit lukea Steamissa julkaistusta blogipostauksesta.


Kuva: Valve

V2.fi | Miia Lyyra
< Videoarvostelu: Oper... Housemarque-veteraan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova