Tuorein sisältö

Square Enixin pomo vannoo tekoälyn nimeen - AI otetaan ''aggressiivisesti mukaan pelinkehitykseen''

02.01.2024 klo 15.00 | Luettu: 1183 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


VGC uutisoi, että Square Enixin pääjohtaja Takashi Kiryu on julkaissut uuden vuoden tienoilla perinteisen pääjohtajan kirjeen.

Kirjeessään Kiryu kertoo, että tavoitteena tänä vuonna on standardoida prosesseja ja parantaa tehokkuutta, sekä tehostaa eri tiimien yhteistyötä. Osa tätä on tekoälyn hyödyntäminen.

"Aiomme olla aggressiivisia tekoälyn ja muiden uusien teknologioiden käytössä sekä sisällöntuotannossa että julkaisutoiminnoissamme", latasi Kiryu. "Lyhyellä tähtäimellä tavoitteemme on tehostaa pelinkehityksen tuotteliaisuutta... pidemmällä aikavalillä toivomme, että voimme käyttää noita teknologioita luomaan uudenlaista sisältöä kuluttajille, koska uskomme, että tekninen innovointi synnyttää liiketoimintamahdollisuuksia."

"Uskon, että generatiivisella tekoälyllä on mahdollista sekä muokata sitä, mitä me luomme, mutta myös perusteellisesti muuttaa sitä tapaa, miten luomme, mukaan lukien ohjelmointi", muotoilee Kiryu. Hän kertoo myös, että firma jatkaa lohkoketju-teknologioiden kanssa toimimista.

Toistaiseksi Square Enixin tekoälyhyödyntämisistä on tiedossa vain se, että Final Fantasy 7 Remakeen on työstetty AI-avusteista kasvojen ja suun animaatiotyökalua.

Kuva: Midjourney-tekoäly ("Imagine Final Fantasy VII Remake")

V2.fi | Manu Pärssinen
< Huhut Horizon-pelisa... Pelialan synkkä talv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova