Tuorein sisältö

Baldur's Gate 3:n Xbox-banneja yritetään purkaa

06.01.2024 klo 13.00 | Luettu: 1123 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Larian työskentelee yhdessä Microsoftin kanssa selvittääkseen, miksi osa Baldur’s Gate 3:n pelaajista saa estot, kun näiden tileiltä ladataan alastomuutta sisältävää pelisisältöä Xboxin palvelimille. Ongelma on ollut ilmoilla viikon ajan ja nousi esiin, kun käyttäjä Daddy-Vegas varoitti Redditissä muita pelaajia saatuaan vuoden estot lyhyen videoleikkeen latauduttua automaattisesti palvelimille.

Jos Xbox tulkitsee jaettua sisältöä loukkaavaksi, se poistetaan ja pelaajan profiili saa 24 tunnin jäähyn, jonka aikana kyseinen käyttäjä ei voi jakaa muuta sisältöä tililtään. Käyttäjän Daddy-Vegas pitkä esto johtui useammasta sisällöltään samantyyppisistä leikkeestä, joista seurasi yhteisvaikutuksiltaan suurempi rangaistus Xboxin puolelta. Ketjussa Reddit-käyttäjät kommentoivat samankaltaisista kokemuksistaan ja keskustelevat estojen epäjohdonmukaisuudesta.

Neljä päivää sitten Daddy-Vegas kertoi saaneensa Xboxilta vastauksen, jonka mukaan turhat rajoitukset tilin käytöltä poistetaan ja tili palautuu normaaliin tilaan. Tapaus kiiri onneksi pian Larianin kuuleviin korviin saakka. Studiolta kuvailtiin ongelmaa “ärsyttävksi ja mälsäksi” ja toimeen tartuttiin ilmeisen ripeästi.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Portal 64:n ensimmäi... Irtisanomiset jatkuv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova