Tuorein sisältö

Steam sallii tekoälyn avustamana luodut pelit - reunaehdot listattu

10.01.2024 klo 13.10 | Luettu: 946 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Muun muassa Rock Paper Shotgun uutisoi että Valve on muuttanut ehtojansa Steamissä jaeltavien pelien suhteen.

Sen sijaan että Steamistä kiellettäisiin kaikki pelit, joissa on jotenkin hyödynnetty tekoälyteknologiaa, pitää pelintekijöiden nyt listata kaikki käyttämänsä tekoälyavusteiset työkalut, sekä ilmoittaa, mitä toimia on tehty sen estämiseksi, että peliin eksyisi tekijänoikeussuojattua tai muuten laitonta materiaalia. Lisäksi Steamiin tulee uusi raportointijärjestelmä, jolla pelien pelaajat voivat ilmoittaa, mikäli moista materiaalia havaitsevat.

Valven mukaan "nämä muutokset mahdollistavat sen, että voimme julkaista suurimman osan peleistä, jotka hyödyntävät tekoälyä".

Lisätietoa löytyy täältä.

Kuva: Midjourney-tekoäly

V2.fi | Manu Pärssinen
< Hyperkin julkisti tu... Tältä näyttävät Play... >

Keskustelut (2 viestiä)

sdioghsdgh

10.01.2024 klo 15.51

Tekoälyn käyttö varsinkin videopeleissä on tulevaisuutta mikä pitäisi ottaa nöyrästi vastaan eikä näin kuluttajan näkökulmasta varsinkaan pitäisi olla mitään valittamista siitä jos osittain tekoälyn luoma peli on parempi kun täysin ihmisten luoma, varsinkin jos sen käytöstä siitä erikseen ilmoitetaan ja kun muistetaan se fakta, että aika moni pelifirma on aikanaan valittanut ylitöistä yms.

Eikä tartte työnantajan näkökulmasta pelätä mitään miljoonien oikeuskanteita jostain mitättömistä rasisti/syrjintä/metoo sunmuista woke/cancel hommista.

Pelottais muakin ajatus koodarina/3d piirtäjänä joku tehdastyö, raksahommat tai kaupan kassa.
lainaa
fkaodjakfnjajfnw

10.01.2024 klo 16.42 6 tykkää tästä

tekoaly johtaa siihen etta steam hukkuu vielakin enemman paskaan kun tahan mennessa en nykyankaan enaa selaa sielta mitaan vaan ostan vaan jos kuulen et joku alyhyva peli tullut
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova