Tuorein sisältö

Talofa Games keräsi 6,3 miljoonan dollarin rahoituksen terveyspeliä varten

22.01.2024 klo 20.00 | Luettu: 616 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Talofa Games julkaisi äskettäin 1.0-version uudesta Run Legends -terveyspelistä. Kyseessä on teos, joka yhdistää pelaamisen ja kuntoilun kokemukseksi, joka edistää pelaajan terveyttä. Run Legendsissä pelaaja juoksee tai kävelee ulkoilmassa ja suorittaa samalla pelin sisällä erilaisia tehtäviä ja taistelee vihollisia vastaan.

Talofa Gamesin toimitusjohtaja Jenny Xu voitti vuonna 2019 tiiminsä kanssa Niantic Beyond Reality -kilpailun pääpalkinnon. Tämän jälkeen tiimi loi Nianticin alustalle Run Legendsin. Niantic on puolestaan tullut tunnetuksi peleistä, jossa yhdistyvät peli ja todellinen maailma sekä liikunta. Tunnetuimpia pelejä ovat Ingress ja Pokémon Go.

Run Legends on kerännyt ympärilleen jo vahvan pelaajakunnan. Betasta viralliseen julkaisuun asti pelaajakunta on noussut 10 000 juoksijasta jo 370 000 pelaajaan. Peli on saatavilla iOS- ja Android-laitteille.

Nyt kerätty rahoitus on tarkoitettu Run Legendsin jatkokehittämistä varten. Peli on käyttäjälleen maksuton, mutta sisältää mikromaksuja vapaaehtoisiin kohteisiin. Uusimmalle rahoituskierrokselle osallistuivat mm. A16z Games Speedrun, Basis Set Ventures, Insight Partners ja 1Up Ventures.



Lähde: Gamesindustry, Venturebeat

V2.fi | Miia Lyyra
< ''Pokemonit pyssyill... Tämän vuoden alussa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova