Tuorein sisältö

Inklen uusi selainpohjainen seikkailupeli vie arvoitusten pariin

02.02.2024 klo 22.00 | Luettu: 733 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


A Highland Song- ja Heaven’s Vault -peleistään tunnettu Inkle on julkaissut ilmaiseksi selaimessa pelattavan seikkailupelin, joka vie taiteen ja arvoitusten maailmaan. The Forever Labyrinth on tehty yhteistyössä Google Arts & Culture -alustan kanssa, joka tarjoaa korkean resoluution kuvat ja videot taiteesta ympäri maailman.

The Forever Labyrinthin kerrotaan olevan muuttuva labyrintti, joka koostuu erilaisista ympäristöistä. Taiteen siivittämälla matkalla on tarkoitus etsiä pelaajahahmon ystävää, professori Sheldrakea, joka on kadonnut jonnekin mystiseen sokkeloon. Mukana on taidekokoelmia suurista museoista ja teoksiin tutustutaan luontevasti seikkailun ohessa.


Inklen mukaan pelin ajatus on olla uudelleenpelattava roguelike-seikkailu, jonka läpäisy kestää aina parinkymmenen minuutin verran. Yksi pelikerta ei vielä paljasta kuitenkaan kaikkia labyrintin salaisuuksia, joten uteliaille riittää löydettävää useammallakin eri kierroksella. Lisäksi labyrintin pariin voi palata myöhemmin, sillä oman edistymisen voi tallentaa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Supermassiven perust... Kun Uuden Eedenin ku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova