Tuorein sisältö

Microsoftin sisällä jo supistaan yön Xbox-lähetyksen sisällöstä - ''kaikki ruudut ovat Xbox''

15.02.2024 klo 16.00 | Luettu: 1806 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tänään keskiyöltä alkaa paljastua Xboxin tulevaisuuden strategiat ja vuotojen määrä on ollut sellainen, että kovin montaa yllätystä podcast-lähetykseen ei varmaankaan mahdu: melko varmaa on, että Xboxin yksinoikeuspelejä alkaa lähiaikoina ilmestyä myös kilpailijoiden konsoleille ja muille laitteille.

Uusin tiedonjyvä on se, että Xbox-pomo Sarah Bond on tiettävästi kertonut henkilökunnalle "kaikki ruudut ovat Xbox". Lauseella hän viittasi siihen, että jatkossa Xbox on olemassa monilla eri laitteilla. Tavoitteena on, että Xboxista tulee "ykkönen eri laitteiden välillä ristiin pelattavissa peleissä".

Henkilökunnalle pidetyssä esityksessä tätä strategiaa esiteltiin Palworld-pelillä, joka pyöri tableteilla, tv-ruuduilla, monitoreilla ja kädessä pidettävillä laitteilla. Xbox-käsikonsolista heitettiin läppää, joten saa nähdä, onko sellainen tulossa vai ei, ainakaan tässä vaiheessa.

Phil Spencer on useaan otteeseen todennut, että Xbox ei kuitenkaan lopeta omien konsolien valmistamista.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Microsoftin lentosim... Helmikuun PlayStatio... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.02.2024 klo 08.43

Onhan PC:llekin ollut Xbox-sovellus jo pitkään.
lainaa
hkwpj4kwnfnej

16.02.2024 klo 22.37

onhan he tosta hopisseet mut fakta et xboxsovellus pcssa kannyassa ym ihan paska. jos epic games julkasis epic storensa joka alustalla niin ei se tekis siita yhtaan parempaa. selvasti tavottelevat applen asemaa et saavat 20 pros joka pelin myynnista vaikkeivat oo ite tehneet ees pelia. no ei tuu toimiin mikkisoftan plattissuunnittelulla
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova