Tuorein sisältö

Warner Bros ei luovuta: tuttuja hahmoja vilisevä tappelupeli julkaistaan uudelleen

11.03.2024 klo 18.14 | Luettu: 1102 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Lähes kaksi vuotta sitten ennakkotestasimme Multiversus-mätkintäpelin, jossa Warner Brosiin moniin, moniin omistuksiin kuuluvat hahmot mätkivät toisiaan Smash Bros. -tyyliin. Vaikka peli oli varsin pätevä Smash-vaihtoehto, sen taru loppui lyhyeen, sillä tasan vuosi sitten sen töpseli vedettiin irti. Taru kuitenkin jatkuu!

Nyt Warner Bros tiedottaa, että peli on tehty kokonaan uusiksi Unreal Engine 5:llä varsinkin verkkopelien toimivuus mielessä. Peliin lisätään myös uusi PvE-pelitilaa. Uudelleenjulkaisu tapahtuu toukokuun 28. päivä, todennäköisesti ainakin PS5:lle, PC:lle ja XSX|S:lle.

Asiasta kertovalla videolla vilahtelevat hahmoista muun muassa Teräsmies, Tom & Jerry, Rick & Morty, Adventure Timen väkeä, Gremlin-riiviöitä, Marvin the Martian, Wonder Woman, Shaggy, Väiski Vemmelsääri, Batman, Tasmanian tuholainen, LeBron, Harley Quinn, Arya Stark sekä uusia ympäristöjä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Super Mario -elokuva... Haamujengi saapuu De... >

Keskustelut (2 viestiä)

gjalghksncmajfjq

11.03.2024 klo 21.30

yhta paskalta nayttaa pelin perusongelma et se oli niinkun paperinuket matkis toisiaan ainoa motiivi oli mobiilipeligrindaus uusien hahmojen ja pukujen perassa. monessa mobiilipelissa on nettipeli ja tarinamoodi ja ne on silti yhta surkeita
lainaa
gerp

12.03.2024 klo 07.04 2 tykkää tästä

Jeh mutta miksi ei olla uutisoitu Yoshitaka Murayaman (Suikoden) ja Akira Toriyaman (Dragon Ball, Dragon Quest) kuolemista? R.I.P maestrot
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova