Tuorein sisältö

MMO-kehittäjä Singularity 6 heivasi vuorostaan yli kolmasosan työvoimastaan

08.04.2024 klo 20.00 | Luettu: 638 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Elämäsimulaatio-MMO-peli Palian kehittäjä Singularity 6 on irtisanonut 35 prosenttia työvoimastaan. Tieto irtisanomisista alkoi valua ulos viime viikon lopulla. Irtisanottujen joukkoon omien sanojensa mukaan lukeutuva Daphne Fiato twiittasi irtisanomisten koskeneen 49 henkeä.

"Olemme uudelleenarvioineet tarvittavan tuen määrää Palian Steam-julkaisun jälkeen, jotta kykenisimme tarjoamaan palvelulle pitkäaikaista vakautta", studion lausunto kuuluu. "Teimme vaikean ratkaisun vähentäessämme työvoimaamme ja se vaikutti 35 prosenttiin taitavasta ja ahkerasta joukostamme. Arvostamme heidän panostaan ja tuemme heitä läpi prosessin tarjoamalla irtisanomisrahan, apua uusien töiden löytämisessä sekä antamalla heidän pitää työvälineensä."

Rentoon fantasiaelämään keskittyvää peliä on kehitetty viiden vuoden ajan. Palia on julkaistu kehityksessä olevana versiona ilmaiseksi Switchille sekä PC:lle. Varsinaiselle täydelle julkaisulle ei ole annettu vielä päivämäärää ja pelin käyttäjäarviot Steamissa ovat tässä vaiheessa vielä "vaihtelevat", bugisuuden ja kosmeettisten esineiden korkean hinnoittelun vuoksi. On vielä epäselvää, millä tavalla irtisanomiset konkreettisesti vaikuttavat pelin kehitystyöhön ja julkaisuaikatauluun.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Xbox panostaa jatkos... C-Smash VRS saa ison... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

fdfd

10.04.2024 klo 02.14

"vaikea" päätös.

35% taitavasta ja ahkerasta työstä tekee nyt tekoäly.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova