Tuorein sisältö

Hittipeli Content Warning takoo mainetta kauppapaikka Steamissa - peli kelpasi ilmaiseksi, mutta myös rahalla

14.04.2024 klo 17.00 | Luettu: 875 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Landfall julkaisi aprillipäivänä indie-kehittäjien työstämän Content Warning -kauhupelin. Aluksi pelin pystyi lataamaan maksutta ensimmäisen 24 tunnin aikana, minkä jälkeen teos muuttui maksulliseksi. Nyt Content Warning maksaa 7,79 euroa.

Latausten määrä oli huikea, sillä peliä ladattiin 24 tunnin aikana yli 6 miljoonaa kertaa. Maksulliseksi muuttumisen jälkeen suosio vain jatkui. Ensimmäisenä päivänä myytiin 100 000 kopiota ja seuraavana päivänä 125 000. Viikon aikana myyntimäärä ylitti 700 000 kappaletta. Tätä uutista kirjoittaessa Content Warning on edelleen Steamin myydyimpien pelien listalla. Tällä hetkellä teos on sijalla 17.

Toimitusjohtaja Wilhelm Nylund kertoi PC Gamerille, että menestyksen takana voi olla alussa toteutettu ilmaisjakelu. Nylundin mukaan pelistä puhuttiin paljon eri sosiaalisen median kanavissa, jossa jaettiin myös kauppapaikalle johtavaa linkkiä. Tämä saattoi luoda pelaajille käsityksen, että “tässä on sitä jotain”. Nylund toivoo, että Content Warning ylittäisi miljoonan myynnin rajan kahden ensimmäisen viikon aikana.Lähde: PC Gamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Ruotsalainen pelital... Amazonin tv-sarja in... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova