Tuorein sisältö

Lewis Hamilton muistelee nuoruutensa Pleikkari-pelejä - pelasi F1-pelejä ''aina Kimi Räikkösenä''

16.04.2024 klo 12.20 | Luettu: 970 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mercedeksen Formula 1 -tiimi on julkaissut Youtube-kanavallaan videon, jolla seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton muistelee nuoruudessaan pelaamiaan Playstation-pelejä.

Arvata saattaa, että yksi peligenre on ylitse muiden, ja Lewis kertoo pesseensä autoja kahden vuoden ajan saadakseen tarpeeksi rahaa PlayStationin ostamiseen - alunperin hän sai moisen joululahjaksi, mutta se palautettiin pian, jotta saatiin rahaa kilpakypärään.

Videolla vilahtelevat F1 2000, Gran Turismo, Ayrton Senna Kart Duel sekä Driver, jonka ajotestissä on Hamiltonillakin yhtä paljon vaikeuksia kuin useimmilla meistä. Formula-peleissä hän kertoo pelanneensa aina Kimi Räikkösenä, koska haaveili McLarenin autolla ajamisesta. Todennäköisesti siis vuosien 2002-2006 F1-peleissä.

Lisäksi Lewis mainitsee Colin McRae Rallyn, Marion, Mortal Kombatin, Crash Bandicootin, GTA:n sekä Street Fighterin ja kertoo pelaavansa nykyään Call of Dutya sekä Fortnitea. Miehen ensimmäinen pelikonsoli oli Nintendon NES.V2.fi pääsi alkuvuodesta käymään Formula 1 -lähetysstudiolla Iso-Britanniassa - videojutun vierailuista voi katsoa täältä.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Videoarvostelu: Star... Xbox Game Passin huh... >

Keskustelut (1 viestiä)

tndowbcnwbfbjs

17.04.2024 klo 09.00

tarinat ukolla jo vahissa kun kimijutusta o puhunut useasti ennenki kimikin varmaan sanois et lopeta jo
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova