Tuorein sisältö

Cities: Skylines II:n tekijät pahoittelevat tekemisiään ja tekemättä jättämisiään - DLC ilmaiseksi, konsoliversio siirtyy

18.04.2024 klo 16.20 | Luettu: 3359 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kotimaisen Colossal Order -pelistudion edustajat ovat kirjailleet pelijulkaisija Paradoxin foorumille kirjelmän pelin nykytilasta. Pelin alkutaival ei ollut ruusuinen, vaan täynnä ongelmia, ja tätä on jo aiemminkin pahoiteltu. Saaga jatkuu:

"Olemme nähneet ja ymmärrämme monien ilmaiseman pettymyksen Cities: Skylines II:n ja äskettäisen Beach Properties -DLC:n julkaisun jälkeen. Pyysimme teiltä kärsivällisyyttä sekä tukea ja olemme saaneet niitä. Vastineeksi me olemme pettäneet teidät. Luulimme pystyvämme hyvittämään pelin puutteet epärealistisessa aikataulussa ja puskimme ulos DLC:n, jota ei olisi pitänyt julkaista nykymuodossaan. Olemme tästä hyvin pahoillamme", kertovat tekijät.

Beach Propertiesin erikseen ostaneet saavat rahansa takaisin ja se on muutettu ilmaiseksi laajennukseksi. Ultimate Editionin ostaneille rahoja ei voida palauttaa, mutta pakettiin luvataan bonus-sisältöä (kolme Creator Packia, kolme radioasemaa).

Studiolla keskitytään nyt pelin parantamiseen ja modaus-työkaluihin sekä ilmaisiin korjauspäivityksiin. Bridges and Ports -laajennus julkaistaan vasta vuonna 2025 ja keväälle suunniteltu pelin konsoliversio viivästyy ainakin lokakuulle.

"Haluamme vahvistaa, että olemme omistautuneita tekemään Cities: Skylines II:sta parhaimmen mahdollisen kaupunkirakentelun... toivomme että nämä teot ovat ensimmäinen askel oikeaan suuntaan."
V2.fi | Manu Pärssinen
< Suomalainen fani ost... Assassin's Creed Mir... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova