Tuorein sisältö

Telltale katkaisi hiljaisuuden neljällä uudella The Wolf Among Us 2 -ruutukuvalla

20.04.2024 klo 14.00 | Luettu: 588 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Jo pitkään kehitteillä olleen The Wolf Among Us 2 -pelin vaiheista on uutta tietoa. Peli julkistettiin alun perin 2017 ja siitä julkaistiin trailerivideo 2022, jossa lupailtiin julkaisua viime vuodelle – mitä ei sitten tapahtunutkaan. Väliin mahtui Telltale Gamesin sulkeutuminen, uusi startti 2019 ja irtisanomisia.

Polku on ollut kaikkea muuta kuin helppo, mutta keskeneräisten peliprojektien vakuutettiin jatkuvan ja näin on ilmeisesti tehty, sillä Telltale julkaisi keskustelupalstallaan neljä uutta kuvaa tulevasta pelistä.

"Olemme viettäneet hiljaiseloa, sillä olemme keskittyneet lupaamaamme TWAU2:een. Emme voi antaa vielä suurempaa päivitystä tilanteesta, mutta meillä on teille kuitenkin jotain pientä: kuvia työn alla olevasta versiosta. Työ jatkuu. Fabletownin porukka palaa vielä", viestissä kerrotaan. "Kiitokset faneille."

Viestissä ei viitata tulevaan julkaisuajankohtaan, mutta viestin kommenteista päätellen uutinen jatkosta on joka tapauksessa tervetullut. Kaikki neljä kuvaa ovat liitettynä tähän uutiseen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Xbox-pelit saivat tu... Arrowheadin mukaan H... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova