Tuorein sisältö

Arrowheadin mukaan Helldivers 2 saa jatkossa sekä korjauksia että uutta sisältöä

20.04.2024 klo 17.00 | Luettu: 875 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Helldivers 2 -kehittäjä Arrowheadin toimitusjohtaja Johan Pilestedt kommentoi Redditissä pelin kehitystyön suunnasta aiheesta tehtyyn aloitukseen. Pilestedt kertoi, että studiolla ei ole ulkopuolisia paineita, vaan kehittäjät voivat toimia ilman esimerkiksi rahoittajien asettamia vaatimuksia.

"Toimimme tietysti yhteistyössä Sonyn kanssa, mutta meitä ei pakoteta eikä vaatimuksia sinänsä ole", Pilestedt kirjoitti. "Haluamme valmistaa parasta jälkeä teollisuuden sisällä ja pystymme tuottamaan sekä uutta sisältöä että korjaamaan entistä. On helppoa kehottaa korjaamaan lisäämisen sijasta, mutta ottaen huomioon alan kilpailullisuuden, meidän on tehtävä kumpaakin pysyäksemme ajankohtaisina", hän jatkoi.

"Selvitämme tätä vielä, mutta odotukset studiota kohtaan ovat korkealla ja meillä on selkeä tavoite tehdä pelistä se paras, mitä olette koskaan pelanneet. Etsimme vain vielä tasapainoa tämän toteuttamiseksi."

Helldivers 2 onkin saanut helmikuisen julkaisunsa jälkeen kausisisältöä, aseita, vihollisia sun muuta. Myös bugikorjauksia on tehty usein eri kokoisina päivityksinä. Pelaajien odotukset ovat olleet korkealla ja siitä myös alkuperäinen aloitus olikin saanut innoituksensa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Telltale katkaisi hi... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (1 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

20.04.2024 klo 22.42 2 tykkää tästä

FOR DEMOCRACY!!!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova