Tuorein sisältö

Nintendo Switch Onlineen ilmestyi kolme Mario-peliä vuosikymmenten takaa

15.05.2024 klo 22.00 | Luettu: 1619 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Nintendo Switch Online -palvelun valikoima päivittyi taas kolmella uudella pelillä. Tällä kertaa riveihin listattiin kolme Mario-peliä Game Boylle: Super Mario Land, Alleyway ja Baseball. Pelit sisätyvät perushintaiseen Online-tilauspalveluun.


Super Mario Land on vuonna Euroopassa 1990 ilmestynyt, erityisesti Game Boylle tehty tasohyppelyklassikko, joka tuskin sen suurempia esittelyjä kaipaa. Mario esiintyy myös kahdessa muussa pelissä, vaikka niitä ei klassisimpien Mario-pelien mukaan yleensä luetakaan. Myös niiden julkaisuajankohta sijoittuu Euroopassa vuodelle 1990.

Alleyway on Nintendon ja Intelligent Systemsin Breakout-tyyppinen palikanmäiskintä, jonka kansitaiteessa ja aloitusintrossa nähdään varsin tutun näköinen viiksiveikkonen lippalakissaan. Niissä ilmaistaan, että juurikin Mario ohjaa alusta, joka toimii mailana. Peli sisältää myös kenttiä, joissa palikat muodostavat Super Mario -hahmoja.

Baseballin Game Boy -version Pohjois-Amerikkalaisessa kansitaiteessa Mario esiintyy myös. Mario nähdään pelissä White Bears -joukkueen syöttäjänä ja Luigi-veli puolestaan pelaamassa Red Eagles -joukkueen syöttäjän paikkaa. Spritet tosin eivät näytä lainkaan esikuviltaan, vaan kaikki hahmot näyttävät keskenään samoilta.

Lähde: Polygon

V2.fi | Anne Kukkura
< Pelijätti Bandai Nam... Pelivatkain 070 - F-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova