Tuorein sisältö

Activision avasi uuden pelistudion Puolassa

17.05.2024 klo 20.00 | Luettu: 562 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Activision on ilmoittanut avanneensa uuden pelistudion Puolassa. Studio on nimeltään Elsewhere Entertainment ja sillä kerrotaan olevan käytössään resursseja myös Yhdysvalloista. Elsewhere Entertainmentin hehkutetaan kehittävän "uutta tarinapainotteista ja tyylilajia määrittävää AAA-pelisarjaa".

Elsewhere on nyt Activisionin perustamisjärjestyksessä toinen Puolassa sijaitseva studio Infinity Ward Polandin lisäksi. Uusi studio esiteltiin – mielenkiintoista kyllä – viikko sen jälkeen, kun Activisionin nykyinen omistaja Microsoft sulki useita Bethesdan studioita. Tytäryhtiöt toimivat kuitenkin omilla rahoituksillaan ja budjeteillaan, ja Windows Central raportoi Elsewheren toimineen kaikessa hiljaisuudessa jo jonkin aikaa.

Tulevasta pelistä tai pelisarjasta tiedetään tässä vaiheessa varsin vähän, mutta studion kerrotaan työstävän jotain "kestävä perintö" mielessään. Tuotoksen myös kuvataan "resonoivan kauas pelejä pidemmällekin". Elsewherellä projektin parissa toimii suosittujen AAA-pelisarjojen, kuten The Witcherin, Cyberpunk 2077:n ja The Last of Usin parissa työskennelleitä ammattilaisia.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Huhujen mukaan tulev... 2K lupailee julkista... >

Keskustelut (1 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

18.05.2024 klo 20.13

Laitetaan korvan taakse ja odotellaan mitä heiltä tulee. :)
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova