Tuorein sisältö

LEGO ja Nintendo taas yhteistyössä - tältä näyttää Legend of Zelda -setti

28.05.2024 klo 20.05 | Luettu: 2375 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


LEGO julkisti tänään uuden, videopelien maailmaan sijoittuvan rakentelusarjan. Nintendon kanssa yhteistyössä tehty Legend of Zelda Great Deku Tree vie Zelda-peleistä tutun Deku-puun juurelle.



2500-osainen sarja sisältää sekä Ocarina of Timen että Breath of the Wildin versiot asetelmasta, joten osista voi rakentaa kumman tahansa. Jälkimmäisessä on mukana rakennettava Hestu, pieni Korok sekä puun sisällä oleva pata. Ocarina of Time -asetelmassa taas on puolestaan Linkin oma puumaja, josta löytyy tilaa myös Navi-keijulle. Yksityiskohtia näyttää olevan kuvien perusteella runsaasti.



LEGO-hahmoja tulee mukana neljä: Ocarina of Timen tyyliin sopivat Link-hahmot lapsena ja aikuisena sekä Breath of the Wildin Link ja Prinsessa Zelda. Lisätarvikkeina hahmoille ovat okariina, ritsa, Sheikah-laatta, sekä kolme erilaista miekkaa ja kilpeä.


Pakkauksen voi ennakkotilata hintaan 299,95 euroa. Julkaisupäiväksi on luvattu 1. syyskuuta, joten kesälomaprojektiksi se ei vielä innokkaille rakentelijoille saavu. LEGO on asettanut tilauksien rajaksi kolme kappaletta per kotitalous, jotta kaikilla kiinnostuneilla olisi paremmat mahdollisuudet saada omansa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Pelijulkistusten kaa... Kuhina Resident Evil... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova