Tuorein sisältö

Kuhina Resident Evil -pelisarjan ympärillä kiihtyy - huhujen mukaan Resident Evil Zerosta sekä Code: Veronicasta on tekeillä uusioversiot

28.05.2024 klo 22.00 | Luettu: 1440 kertaa | Teksti: Jesse Kärkkäinen


Resident Evil -pelien ympärillä on käynyt alkuvuodesta poikkeuksellisen kova kuhina. Alkuvuodesta huhuttiin sarjan pelejä olevan tekeillä viisi kappaletta. Lisäksi on spekuloitu mahdollisuudella, että Resident Evil 9 ilmestyisi jo ensi vuoden alussa. Ja onpa internetin ihmemaassa pyörinyt kuulopuheita myös siitä, että Resident Evil 1 saisi jälleen uuden version.

Nyt lisää vettä huhumyllyyn heittää nimimerkillä Dusk Golem operoiva taho, joka on vuotanut aiemminkin luotettavia tietoja. Hänen mukaansa Capcomilla olisi työn alla uusintaversiot peleistä Resident Evil Zero sekä Resident Evil Code: Veronica. Osaamistakaan ei pelien parissa touhuavilta tekijäporukoilta pitäisi uupua. Vahvistamattomien tietojen mukaan Code: Veronican parissa puuhailee menestyksekkään Resident Evil 4 -remaken tehnyt tiimi, Zeroa puolestaan työstää samaisen remaken Separate Ways -lisukkeen tehnyt joukko.

Capcom ei ole vielä julkaissut virallista tietoa pelisarjan tulevaisuudesta, joten vuodettuihin tietoihin kannattaa tässä kohtaa suhtautua varauksella.

Lähde: Eurogamer


V2.fi | Jesse Kärkkäinen
< LEGO ja Nintendo taa... Supercellin uudella ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova