Tuorein sisältö

Sony on vähentänyt VR-panostustaan - pelejä väitetysti kehitteillä kaksi kappaletta

23.06.2024 klo 17.00 | Luettu: 718 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Sony ei välitä enää PlayStation VR 2 -kehityksestä, lataa Android Central artikkelissaan. Sonyn kerrotaan leikanneen resursseja eikä tulevaisuus näytä enää kirkkaalta PS:n virtuaalimaailmoille.

PSVR 2 -laitejulkaisu ja julkaisupelinä myyty Horizon: Call of the Mountain olivat selvästi yhtiön suurin panostus virtuaalitodellisuuteen, mutta pelit eivät ole saaneet siltä enää samanlaista huomiota sen jälkeen. Sen sijaan mielenkiintoisin avaus uusille suunnille tapahtui, kun yhtiö julkisti PC-adapterin, jonka luvattiin saapuvan myyntiin syksyllä.

Vielä lokakuussa Sonyn markkinointipomo Eric Lempel puolestaan kuvaili VR-liiketoimintaa tärkeäksi yhtiölle. "VR-kategoria on meille tärkeä", sanoi Lempel. "Se auttaa meitä innovoimaan. Se ei koskaan tule olemaan ainoa tapa jolla ihmiset pelaavat, mutta olen iloinen, että edustamme sitä. VR antaa hienoja kokemuksia ja kuluttajat pitävät siitä, mutta se on vielä orastavaa liiketoimintaa meille."

Android Centralin mukaan Sonylla on VR-pelejä kehitteillä tällä hetkellä kaksi. Nähtäväksi jää, saatetaanko nämä projektit loppuun asti ja painottuuko PSVR 2 -pelattava jatkossa täysin PC VR:n tarjontaan.

Lähde: VGC

V2.fi | Anne Kukkura
< Nintendo ei paljasta... Uusi Dragon Age on t... >

Keskustelut (1 viestiä)

gisognwknfnqjf

24.06.2024 klo 20.07

kohta ps6 ja vr3 mika on maailman kovin juttu
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova