Tuorein sisältö

Kotimaista tuotantoa Xbox Live Arcadeen

08.07.2008 klo 15.08 | Luettu: 2927 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Tulevana keskiviikkona Xbox Live Arcadeen lisätään kaksi uutta peliä. Torpex Gamesin kehittämä Schizoid saa kunnian olla ensimmäinen XNA-ympäristössä kehitetty Live Arcade -valikoimaan lisätty peli. Yksinkertaiselta näyttävässä pelissä toinen pelaaja ohjaa punaista, toinen sinistä alusta. Molemmat voivat tuhota vain oman aluksensa värisiä vihollisia ja törmääminen eriväriseen viholliseen johtaa tuhoutumiseen. Toista alusta voi ohjata joko toinen pelaaja tai tekoäly. Moninpelin ja 120 kenttää sisältävän Schizoidin saa itselleen 800 MS-pisteen hintaan.

Toinen palveluun lisättävä peli on Golf: Tee It Up!, joka maksaa niin ikään 800 MS-pistettä. Tämän pelin tekee mielenkiintoiseksi se, että sen takaa löytyy vuonna 1995 perustettu suomalainen Housemarque, jonka aikaisempia pelejä ovat mm. Stardust -räiskintäsarja, Alien Incident -seikkailupeli ja Supreme Snowboarding -lumilautailu. Yhtiön uuden golf-pelin julkaisee Activision. Muokattavilla pelihahmoilla päästään golfaamaan yksinpelin lisäksi 2-4 pelaajan moninpelissä toistaiseksi kahdella erilaisella radalla.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Matti Lintula
< Fable 2 -minipelit s... Linger in Shadows -t... >

Keskustelut (2 viestiä)

crom

Rekisteröitynyt 11.10.2007

08.07.2008 klo 15.37

Tuota golfia vois testiä kyllä, kun sen tyyliset pelit soveltuu ihan hyvin laatikkoviihteeksi ja voi olla jopa hyvä toteutuskin (toivottavasti).
lainaa
totaldoctor

08.07.2008 klo 20.36

Suomipeli-skenessä on tehty niin mahtavia teoksia, joita parempia edes xbla palvelu ei pysty tarjoamaan. Minun mielestäni live arcdeen tulisi julkaista seuraavat pelit.
- Trials 2
- Alien phobiat ?
- Porrasturva 1&2
- Wings 1&2
- Turmoil 2
- Tapankaikki 1,2,3,4
En jaksa edes luetella kaikkia... Hohhoijaa....
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova