Tuorein sisältö

Linger in Shadows -taideteos sai ikärajamerkinnän

08.07.2008 klo 17.30 | Luettu: 2377 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Plastic-nimisen puolalaisen demoscene-ryhmän kehittämä PlayStation 3 demo Linger in Shadows on saanut ESRB:ltä ikärajamerkinnän. Kaunis demo sopii ESRB:n mukaan kaikenikäisten katsottavaksi. ESRB-merkinnän saaminen saattaa tarkoittaa sitä, että Sony on vihdoin päättänyt julkaista demon PlayStation Networkissa kaikkien PS3-omistajien ihmeteltäväksi.



Linger in Shadows on siis reaaliaikaisesti PS3:lla pyörivä tekniikkademo, joka esittelee sekä laitteiston numeronmurskauskykyä että tekijöidensä taitoa tämän tehon valjastamisessa. Linger in Shadowsin tuleva julkaisuversio tulee sisältämään myös jonkin verran interaktiivisia elementtejä, joten aivan perinteisestä demosta ei ole kyse. Yhdeksän minuutin mittaista tarinaa avataan ikonipohjaisen järjestelmän avulla ja koko esityksen läpikäymiseen kuluu aikaa noin puoli tuntia.

HD-videoversion maaliskuun Breakpoint 2008 -demotapahtumassa julkaistusta Linger in Shadowsista löydät V2.fi:n tiedostoalueelta.

Lähde: Siliconera

V2.fi | Matti Lintula
< Kotimaista tuotantoa... Formulafanit, heittä... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

08.07.2008 klo 17.39

Pouet.net:in kommenteissa puhutaan, että USA:n Storessa olisi joku (huonohko) videomuotoinen previkka tästä jo ladattavissa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova