Tuorein sisältö

Warhammer Online sai julkaisupäivän

28.07.2008 klo 10.02 | Luettu: 6703 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Electronic Artsin tuleva Warhammer Online: Age of Reckoning on saanut julkaisupäivän. E3-messuilla valmiin oloisena esitelty peli on nyt viime hetken hiomisen kohteena ja tulee pelattavaksi 23. syyskuuta. Warhammer Onlinea on aiemmin siirretty ja siirretty, mutta tällä kertaa julkaisupäivä vaikuttaa jo melkoisen varmalta.

Lähde: Massively

V2.fi | Matti Lintula
< Darth Vader myös Xbo... Sijoittajien luottam... >

Keskustelut (6 viestiä)

Lollorosso

28.07.2008 klo 12.07

"valmiin oloinen peli"? Eikös se itse pääsuunnittelija sanonut, että kun peli julkaistaan niin sieltä puuttuu paljon sisältöä?
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

28.07.2008 klo 13.06

Lollorosso kirjoitti:
"valmiin oloinen peli"? Eikös se itse pääsuunnittelija sanonut, että kun peli julkaistaan niin sieltä puuttuu paljon sisältöä?

Kyllähän tuo sellaista sanoi, mutta sanoi myös, että sisältö mikä on julkaisussa mukana on hyvin viimeisteltyä ja hyvässä pelikunnossa. Pääsuunnittelija ilmeisesti viittasi tällä kommentillaan siihen kun MMORPG:t julkaistaan monesti täysin keskeneräisinä, ja Warhammerin tekijä jättivät suosiolla sisältöä pelistä pois, että saisivat olemassa olevan sisällön hyvään pelikuntoon.

Ihan mielenkiinnolla odotan miten sitten käy. Onko peli hyvässä pelikunnossa vai täysin keskeneräinen raakile.
lainaa
mauno

28.07.2008 klo 15.50

Voi itku... Olisin toivonut, että tämä siirrettäisiin vuodelle 2009. Peli on niin keskeneräinen ja pelilliset asiat (esim. järjettömän tylsä taistelusysteemi) olisi ehkä ehditty korjaamaan siihen mennessä. En koske tähän roskaan pitkällä tikullakaan, beta-testaajana voin sanoa että pelin on surkean keskeneräinen tekele.
lainaa
Gonaho

Rekisteröitynyt 23.08.2007

28.07.2008 klo 16.22

Hieno homma että WAR pääsee viimein ulos. Aina voi jossitella että voi kun olisi vähän siirretty vielä ja tehty sitä sun tätä, mutta on se kuitenkin hyvä jossain vaiheessa tehdä julkaisukuntoinen finalisointi ja tuoda tuote ulos. Eli mieluummin sitten näin että tuodaan ulos peli joka on kaikin puolin hyvä paketti, vaikka sitten pienillä karsimisilla, eikä torspoilla tyyliin Funcom että isketään tiskiin täysin eväät levillää oleva tekele. Beta-testaajana voin sanoa että koko PvP-systeemi ja idea on niin loistava ja toimiva, että pelkästään se anteeksiantaa vielä pienet jäljellä olevat viilauksen kohteet. Itse en esim. todellakaan allekirjoita edellä mainittua taistelusysteemin tylsyyttä. Puhdas PvE soolomättö on välillä vähän hidastempoista, toki. Mutta tuntuu vähän että beta-foorumeilla tästä valittavat ovat vain tottuneet siihen Season4 WoW warrioriinsa a la healing train insta-gibbailemassa populaa. Happamiahan ne marjat monesti ovat.

Kaikin puolin WAR tulee olemaan varteenotettava kilpailia WoWille kun on PvP:stä kyse. WoW kun on ja tulee olemaan PvE peli vaikka miten Tom Chilton yrittää, ja failaa.
lainaa
Kekkeruusi

28.07.2008 klo 16.31

Betatestaajana ei voi muuta kuin ihmetellä jos aikovat pelin tosiaan syyskuussa julkaista. Jos ihan rehellisesti betaa tarkastelee ilman mitään fanboi pakkomielteitä niin ei voi muuta kuin todeta että peli on TODELLA tylsä. Varsinkin melee hahmoilla pelaaminen on täyttä tuskaa, taistelusysteemi on lähinnä unettava ja monilla classeilla periaatteessa yhden napin spämmäämistä. Potentiaalia pelissä olisi vaikka mihin mutta eiköhän tästä tule samanlainen floppi kuin Aoc:sta :(
lainaa
zomg

14.08.2008 klo 21.23

Kova vaikututus pitää pelin antaa jotta pystyis vaihtaa wowista tähän.. Niin paljon on töitä wowissa tehty.. :) Paljon puhetta pelistä on kuultu mutta mitä niitä jahkaileen ennen kun ite kokeilee.. paljon on puhuttu siitä että olisi kovasti wowin oloinen, joka muuten EI ole PvE peli yhtään enempää tai vähempää kun PvP..

Ja btw onko toi joku suomessa ilmestymispäivä vai onko tiedotteet vaan jäljessä sillä pelin omilla sivuilla ilmotetaan että 18.9...?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova