Tuorein sisältö

DS:n Chrono Triggerin moninpeli pysyy salassa

11.08.2008 klo 23.58 | Luettu: 3448 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Squaren unelmatiimin vuonna 1995 kehittämä SNES:n Chrono Trigger on tulossa Nintendo DS -taskukonsolille ensi keväänä, mutta pelin uudistuksista ei ole vielä annettu pahemmin vinkkejä julkisuuteen. Peli on käännetty vuonna 1999 myös PlayStationille, mutta DS-versio on ensimmäinen virallisesti myös PAL-alueella julkaistava Chrono Trigger.

DS-versiossa on ilmoitettu olevan moninpeliominaisuuksia, mutta näistä ei ole hiiskuttu vielä tarkempaa tietoa. Nyt kuitenkin on julkistettu mitä nämä ominaisuudet eivät tule olemaan. DS:n Chrono Triggerin moninpeli ei tule koostumaan minipeleistä, joita pelissä on muutamia. Rakettipyörä- ja juoksukilpailuista unelmoineet voivat siis heittää toivonsa siitä, että näissä oltaisiin päästy kisailemaan yhdessä toisen pelaajan kanssa.

Vielä on kuitenkin toivoa, että peliin on tehty täysin uusia luolastoja, joita voi koluta myös kahden pelaajan yhteistyötilassa.

Lähde: Siliconera

V2.fi | Matti Lintula
< Spore suututti ateis... Räiskintäpeli terror... >

Keskustelut (2 viestiä)

zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

12.08.2008 klo 01.52

Vihdoin viimein SNES-versioon tutustuneena ja rakastuneena annan kaikille Chrono Triggeriin aiemmin tutustumattomille rpg- ja seikkailupelien ystäville pienen vinkin: Hankkikaa.
lainaa
Ape

12.08.2008 klo 06.03

zeroic kirjoitti:
Vihdoin viimein SNES-versioon tutustuneena ja rakastuneena annan kaikille Chrono Triggeriin aiemmin tutustumattomille rpg- ja seikkailupelien ystäville pienen vinkin: Hankkikaa.

Jep. Etpä parempaa vinkkiä voi antaa. Mikäli super nintendon Secret Of Mana ja Zelda: Link To The Past eivät ole tuttuja niin kannattaa myös näihin tutustua. Parhaillaan tulee pelattua näitä klassikkoja läpi :)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova