Tuorein sisältö

Wolverine saa oman elokuvan oheen myös pelin

10.12.2008 klo 17.00 | Luettu: 3069 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Ryhmä-X:n karvainen pitkäkynsi, Wolverine, saa ensi keväänä paitsi oman X-Men Origins: Wolverine -elokuvan, myös elokuvaan liittyvän pelin. Videopelistä vastaa Raven Software, joka on aiemmin työstänyt myös Marvel: Ultimate Alliance ja X-Men Legends -pelit, kertoo Eurogamer.

Weapon X -tehtaalta pakoa, Afrikan sademetsiä ja mutanttivoimien kehittymistä esittelevä Wolverine-peli ilmestyy PC:lle, PS2:lle, PS3:lle, PSP:lle, Xbox 360:lle, DS:lle ja Wiille, joten kenenkään ei tarvitse jäädä paitsi adamantium-kynsillä tehtyjen taisteluliikkeiden aiheuttamista roiskeista.

V2.fi | Matti Lintula
< Steven Spielberg rok... Left 4 Deadin Xbox-v... >

Keskustelut (2 viestiä)

KuroShiro

Rekisteröitynyt 26.09.2008

10.12.2008 klo 17.02

Aiemmin ilmestynyt Wolverine's Revenge oli kyllä ihan mukiinmenevä peli. Toivottavasti tämä peli olisi vähintään yhtä hyvä.
lainaa
Rautamaha

10.12.2008 klo 18.10

Paitsi että roiskeiden sijaan luultavasti näemme valkoisia välähdyksiä yms. muuta mitä oikeastikin esiintyy kun teräaseella toista lyö. Itse kaipaan aina jossain määrin realistisempaa ilmiantoa moiseen. Vaikka sitten pelissä muuten olisikin mutantteja ja vähemmän jokapäiväisiä juttuja. Vaikeapa sitä tietty olisi lapsille myidä jos ihmisiä menee halki ja poikki.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova