Tuorein sisältö

Hotmail-tili saattaa viedä pelaajatunnuksesi mennessään

19.02.2009 klo 13.01 | Luettu: 5463 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Microsoft on vahvistanut Hotmail-sähköpostitiliin liitettyjen Xbox Live -pelaajatunnusten olevan vaarassa sulkeutua mikäli sähköpostia ei käytetä pitkään aikaan. Kyseisiä sähköpostista riippuvia pelitilin automaattisia sulkeutumisia on havaittu viime aikoina entistä enemmän kun Xbox 360 -pelaajien sähköpostitilit ovat saavuttaneet joukolla kriittisen käyttämättömyysajan.

Microsoft pyytää pelitilin kadottaneita ottamaan Xbox.comin tukisivuston kautta tai puhelimitse yhteyttä oman maan tukipalveluun, kertoo Kotaku.

Kannattaa siis kirjautua välillä Hotmail-sähköpostiinsa ihan vain sulkeutumisaikalaskurin nollaamiseksi. On ikävä yllätys huomata pelitilinsä sulkeutuneen ja vaivalla kerätyn gamerscore-pistepotin tipahtaneen sinne kuuluisaan Kankkulan kaivoon.

V2.fi | Matti Lintula
< Lisää Soraa Nintendo... Tiger Woods puttaa p... >

Keskustelut (4 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

19.02.2009 klo 13.31

Taitaa riittää sekin, jos tunnus on käytössä esim. Messengerissä. En ole nimittäin ikinä käyttänyt yli 5 vuotta vanhaa hotmail-tiliäni sähköpostin lukemiseen tai lähettämiseen, mutta niinpä tuo näkyy edelleen toimivan, Live and all.

*koputtaa puuta*
lainaa
Windooows

19.02.2009 klo 13.41

Tottakai Messengerissä käynti riittää, koska Messenger tarkistaa muutenkin hotmail.com ja windowslive.com päätteisten osotteiden sähköpostit aina automaattisesti ja ilmoittaa Messengerissä saapuneista sähköposteista.

Ja jos nyt ihan esimerkkinä aateltais, että jos se raja olis 90 päivää jonka jälkeen se poistettaisiin, niin tekiskö sekään tiukkaa käydä 4 kertaa vuodessa ihan vaan kirjautumassa sinne sähköpostiin.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

19.02.2009 klo 13.50

Itse oon tässä asiassa tavallaan turvassa, koska Messengeriin olen kirjautunut joskus aataminaikaisella surfeu.fi-maililla (nykyäänhän moinen ei ole edes mahdollista) ja tuo tunnus on linkattu myös Xboxin tiliin. Tuota surfeu-mailiahan ei ole ollut vuosiin, mutta eipä sen puuttuminen ole Xbox-tiliä haitannut :)
lainaa
teidon

Rekisteröitynyt 28.08.2008

19.02.2009 klo 13.54

Live -tiliä tehtäessä kannattaa käyttää jotain sellaista sähköpostitiliä mikä ei sulkeudu itsestään. Esim. Gmail -tilit ei käsittääkseni katoa minnekkään. Ja tietenkin kun käyttää omaa sähköpostitiliä Live -tilin luontiin niin ei ole tuota ongelmaa. Ei se Microsoft spämmi ellet itse sitä pyydä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova