Tuorein sisältö

Harmonix: 'Musapelit voivat hylätä konsolit'

09.07.2009 klo 12.00 | Luettu: 5535 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Videogamer.com kertoo Harmonixin päämiehen Josh Randallin pohtineen musiikkipelien tulevaisuutta. Miehen visioissa Rock Band saattaa tulevaisuudessa hylätä konsolit kokonaan ja pelit tulevat soittimien sisällä.

"Voi nähdä tulevaisuuden, jossa ei ole edes konsolia. Soittimessasi voi olla kaikki nämä biisit ja kytket sen vain televisioon. Olen varma että musiikkipelit kehittyvät vielä kummallisiin suuntiin, joita kukaan ei ole edes ajatellut."

Ilmeisesti mies ei ole nähnyt niitä satoja kitarapeliklooneja, joita on jo maailman kaupoissa. Suomessakin sellaista markkinoi mm. Amo Oy.


V2.fi | Manu Pärssinen
< EA lipsautti Command... Yhä nuoremmat pelaav... >

Keskustelut (6 viestiä)

LOOOOL

09.07.2009 klo 12.46

Onnea vaan kehityksessä. Kiinnostaa nähdä miten esim. dlc-biisit saadaan sitten siihen laitteeseen ja, jos saadaan, niin mitä toi peli tulee sitten maksamaan. :D
lainaa
Zuhna

09.07.2009 klo 13.16

DLC biisit voisi saada esim muistikorttien muodossa. Ja halpa tuo viritelmä ei luultavasti tule olemaan :D. Voisi kuvitella jopa kalliimmaksi kuin nämä nykypelit.
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

09.07.2009 klo 13.52

Ei varmaan yhtään hullumpi kehityssuunta. Verkkokorttia ja SSD kovoa suoraan skitan sisään (okei, tarvitsee toki pikkaisen muutakin :)) niin voidaan imuttaa biisejäkin suoraan ohjaimeen. Tai sitten ohjain kytketään johonkin pieneen laatikkoon (ja laatikko töllöön kiinni) joka sisältää kaiken tarvittavan raudan verkkoon liittymiseksi, käyttiksen ja itse pelin. Tämähän olisi jo käytännössä konsoli, mutta sen ei tarvitisi olla kovinkaan tehokas, äänekäs tai kaillis. Eikä pyörittää mitään muuta peliä. Kunhan itse musa peli vain toimii ja kykenet lataamaan julkaisijalta peliin mahdollista lisäsisältöä. Ei siitä välttämättä hirveän kallis tulisi.

Nuo nykyiset Guitar Fever ja kumppanit ovat aivan kauheata shittiä. Niihin ei kannata koskea pitkällä tikullakaan.
lainaa
tyhmäeläin

09.07.2009 klo 17.36

Lisää muovikitaroita kotiin ja maailma pelastuu!!! Surkein idea pitkään aikaan.
lainaa
tiuohfue

10.07.2009 klo 13.19

Joo ei noissa peleissä paljoakaan ohjelmoitua sisältöä ole joten ei ne mitään tehokasta alustaakaan tarvii.
Elektroniikka pelin prossu vaan kitaraan niin kyllä se jotain kuvaa tv ruudulle tuottaa.
lainaa
Henzka

Rekisteröitynyt 11.05.2009

11.07.2009 klo 02.11

Musiikkipelit saattavat kehittyä jopa siihen että äänetkin tulevat soittimesta ja ohjain olisikin ihan oikea kitara, jossa kuusi kieltä, 24 nauhaa ja loputtomasti kappalevaihtoehtoja! Kuka tarvitsee enää DLC:tä?

Kyllä musiikkipelit ovat ihan mukavaa ajanvietettä, mutta tuo "Plug and Play"-nimike aina nostaa kylmät väreet niskaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova