Tuorein sisältö

Pelilegenda David Perry kertoo Michael Jackson -kokemuksistaan

13.07.2009 klo 22.00 | Luettu: 4400 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Earthworm Jimin myötä maailmanmaineeseen noussut David Perry oli kiinteästi mukana edesmenneen popin kuninkaan Michael Jacksonin ympärille suunnitellun videopelin kehityksessä. Perry kertoo IGN:lle antamassaan haastattelussa Jackon olleen varsin mukava mies, jonka kanssa kuka tahansa videopelien ystävä tulisi taatusti hyvin juttuun. Perry kertoo saaneensa vapaan pääsyn Jacksonin Neverland-tilalle, jossa kehittäjä testasi myös Jacksonin omaa Moonwalker-kolikkopeliä.

Uuden Jackson-pelin eräänä kunnianhimoisena ajatuksena oli julkaista pop-laulajan uusi levy pelin muodossa, mutta ilmeisesti tästä ajatuksesta on nyt jouduttu luopumaan. Jackson oli Perryn mukaan erittäin sitoutunut peliin, joka olisi täysimittaisena toteutuessaan tuonut jopa miljoonia Jacksonin musiikista pitäviä ihmisiä videopelien pariin. Vakaasti kohti julkaisua etenevä peli sisältää täyden musiikkialbumin sijaan rutkasti Michael Jacksonin peliä varten äänittämää dialogia, joten Jacko-faneille pelistä tulee pakko-ostos oli lopputulos laadultaan millaista rapaa tahansa.

TotalVideoGamesin mukaan peli sisältää uuden musiikin sijaan Jacksonin kuuluisimpia hittejä ja tuotos julkaistaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle vielä tuntemattomana ajankohtana. Jacksonin levymyynnin ollessa juuri nyt huipussaan ja henkisen kuohunnan fanien keskuudessa ylimmillään, on kehittäjällä hyvä syy laittaa peli markkinoille mahdollisimman nopeasti.

V2.fi | Matti Lintula
< Vapaaottelujärjestö ... Heavy Rain siirtyy e... >

Keskustelut (4 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

13.07.2009 klo 22.05

toivottavasti tulee, tämä olisi hieno peli :P
lainaa
Axe

13.07.2009 klo 23.40

Kohta Vesiapina tulee kertomaan kuinka häneltä löytyy tuo Moonwalker-kolikkopeli kotoa.
lainaa
Vesiapina

Rekisteröitynyt 10.04.2007

14.07.2009 klo 01.04

Älä viitti Axe. :D Saa kai sitä nyt vähän leijua, mutta ei mulla nyt enää oo tarvetta. :) Mut tosiaan innolla odottelen, toivottavasti ei oo mikään singstar tai sellainen. Mielummin jotain tyyliin Moonwalker 2.
lainaa
Wacko

14.07.2009 klo 09.12

Mielenkiinnolla odotan mitä tuolta tulee. Pelkäänpä vaan, että julkasija painostaa ahneuksissaan pelin liian nopeasti ulos ja lopputulos on sitten jotakin hirveätä kuraa. Harmi, ettei toi levy-peli ehtinyt toteutua. Olisi ollut jännä nähdä mikä siinä olisi ollut se juju. Ehkä olisi pitänyt pelata aina vaan pidemmälle, että saisi unlockattua biisejä? :)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova