Tuorein sisältö

Hellboy III on yhä mahdollinen

10.01.2011 klo 10.35 | Luettu: 1880 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hellboy II: The Golden Army kertoi loppuun oman tarinansa alustaen samalla kolmatta osaa. Ohjaaja-kirjoittaja Guillermo del Toron kiireitä ja pääosanesittäjä Ron Perlmanille vähitellen syntynyttä maskeerauskammoa on tarjottu syiksi sille, miksei Hellboy III välttämättä tule koskaan valmistumaan.

Del Toron mukaan Perlman on puhuttava ympäri, jos elokuva aiotaan tehdä. Floppileffan Season of the Witch tiimoilta haastateltu Perlman väittää, että asia on toisinpäin. Perlman pitää tärkeänä sitä, että trilogia viedään päätökseen. Edellisen osan aiheuttama väsymys on unohtunut.

Perlman kuvailee kolmatta osaa muutamin sanoin. On demoni, joka on oraakkelin uhri, mikä on peruuttamatonta. Demoni on lähetetty maan päälle ihmiskunnan tuhoksi, eikä tässäkään ole neuvottelun varaa. Demoni on opetettu palvelemaan ihmiskuntaa, mutta hänen kohtalonsa on olla ihmiskunnan tuhoaja. Kolmas elokuva kertoo tästä ja tietenkin siitä, että herra demonin tyttöystävä on raskaana. Perlman ei tiedä, miten del Toro aikoo tarinan päätellä, mutta nämä ovat teemat ja kolmannen osan on tarkoitus olla loppu.

Perlman nähdään del Toron seuraavassa elokuvassa At the Mountains of Madness. Perlman näyttelee karua koiravaljakkoäijää. Rooli on kirjoitettu Perlmanille, eikä sitä löydy H.P. Lovecraftin alkuperäistarinasta.

Lähde: io9

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nicolas Cage ehti fl... Ruotsalaisväriä Suom... >

Keskustelut (1 viestiä)

HellboyIII

10.01.2011 klo 13.11

Perlman on kyllä ihan päällikkö. Molempia projekteja odotellaan.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova