Tuorein sisältö

Apocalyptican kootut selitykset Rammstein-korvauksista

11.01.2011 klo 00.10 | Luettu: 5773 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viikonloppuna uutisoitiin Apocalyptican joutuvan maksamaan 45 000 euroa Rammsteinin nimen luvattomasta käytöstä (V2.fi-uutinen). Apocalyptican Worlds Collide -albumia myytiin erityisesti Saksassa "featuring Rammstein" -tarroilla varustettuna - Rammsteinin vokalisti Till Lindemann esiintyi levyllä ainoastaan yhdella viisulla. Tosin Rammsteinilta ei kukaan myöskään vaivautunut kysymään lupaa nimen mainoskäytölle.

Kotisivuilleen lisätyssä viestissä Apocalyptica selittelee omaa osuuttaan oikeudessa määrätylle tuomiolle tuotemerkki-ja tekijänoikeusrikkomuksesta. Bändin jäsenten mukaan Apocalyptica tai yhtyeen manageriporras eivät missään vaiheessa olleet oikeuskanteen vastaavana osapuolena. Rammsteinin syytteeseen vastasivat Saksan Sony Music Entertainment ja GUN Records.

GUN Records on syyllinen Rammstein-kortin käytöstä levyn markkinoinnissa. Sony on mukana oikeusjutussa GUN Recordsin emoyhtiönä. Rammstein ja Sony ovat päässeet riita-asiassa sopimukseen ja sopimuksen yksityiskohdat eivät ole Apocalyptican tiedossa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Slipknot-pomo syyttä... Ruotsi uudisti rajus... >

Keskustelut (5 viestiä)

56ikr

11.01.2011 klo 00.27

Eikös bändin manageri jo viime viikolla todennut että Apocalyptica ei maksa mitään, vaan kiista oli tosiaan Rammsteinin ja levy-yhtiön välillä? Ja miksi otsikko on "kootut selitykset"? Eipä orkesterilla ole selitettävää - kiista ei koske varsinaisesti heitä.
lainaa
Quutamokettu

11.01.2011 klo 01.40

Anteeksi nyt vaan, mutta tämän otsikon luettuani on pakko kysyä, onko joku Apocalyptican jäsenistöstä kussut teidän aamumuroihin vai miksi suhtautumisenne yhtyeeseen on näin vähättelevä?
56ikr: Kyllä, YleX julkaisi 8.1. jutun, jossa manageri Ulysses Hüppauf totesi, että tuomio langetettiin Sony Musicille, eikä suinkaan Apocalypticalle. Yhtye ei itse ole rikkonut lakia tai sopimuksia.
lainaa
ulisef

11.01.2011 klo 02.17

| Teksti: J.A. Kaunisto |
lainaa
asdfklsg

11.01.2011 klo 13.16

Jälleen V2:n journalistinen taidonnäyte otsikoinnissa.
lainaa
Mies

11.01.2011 klo 14.37

Noi samat tiedot oli selvillä jo ennen kuin V2 lähti uutisoimaan asiasta ensi kertaa. :l Tarkistakaa faktat.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova