Tuorein sisältö

Charlize Theron Alienin, Hooverin ja Lumikin välimaastossa

11.01.2011 klo 11.48 | Luettu: 1794 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Charlize Theron on "jättänyt" Clint Eastwoodin elokuvan J. Edgar, joka kertoo FBI:n ensimmäisen johtajan J. Edgar Hooverin tarinan. Theron ei ilmeisesti aikonutkaan hyväksyä roolia, mutta hänen edustajansa häsläsivät ja Eastwood itsekin odotteli myöntävää vastausta. Theronin oli määrä näytellä Hooverin pitkäaikaista sihteeriä. Amy Adams ja Naomi Watts ovat ehdolla korvaajaksi.

Sisäpiirilähteiden mukaan 20th Century Fox urakoi saadakseen Theronin tähdittämään tyyristä tieteiselokuvaansa, joka toimii esiosana 70-luvun klassikolle Alien. Tässä on vähintään se ongelma, että ohjaaja Ridley Scott tahtoo edelleen pääosaan Noomi Rapacen, jonka verrattain harvat asiakkaat muistavat ruotsalaisesta Millennium-trilogiasta. Alienin esiosan nimi oli Paradise, kun asiasta viimeksi höpistiin.

Toisaalla väitetään, että Theron jätti J. Edgarin, koska hän on suostunut mukaan elokuvaan Snow White and the Huntsman, jossa hän näyttelee pahaa kuningatarta. Huntsman on toinen kahdesta kilpailevasta projektista: elokuvan The Brothers Grimm: Snow White kuningattareksi yritetään värvätä Julia Roberts.

Lähteet: New York Magazine, Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 3 minuuttia toiminta... Jussi-ehdokkaat 2010... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova