Tuorein sisältö

Metallican Lars Ulrich kommentoi The Big Four -kokoonpanon tulevia kuvioita

27.01.2011 klo 00.16 | Luettu: 3720 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallican Lars Ulrich on kommentoinut tuoretta uutista, jonka mukaan The Big Four eli Metallica, Megadeth, Slayer ja Anthrax soittavat vain yhden keikain USA:n maaperällä (23.4.2011).

Ulrich toteaa kaiken riippuvan yleisön reaktioista ja palautteesta...jos kysyntää ilmenee, keikkoja saattaa tulla lisää. Tarkoitus ei ole kuitenkaan tehdä The Big Four -kiertueesta jokavuotista "pakkopullaa".

Ulrich ei myöskään halua, että homma karkaa käsistä ja täyttää kaikkien asianosaisten aikataulut vuosiksi eteenpäin.

- Me nautimme toistemme seurasta. Juhlistamme yhdessä menneisyyttämme kun samalla jatkamme eteenpäin. Kuka olisi arvannut, että porukka edelleen välittää...kaikkien näiden vuosien jälkeen. Olemme onnekkaita.

- Suuri osa musiikistamme on vanhentunut "hyvin". Keikoilla näkee paljon 12-vuotiaita - kokonainen rivistö 12-vuotiaita eturivissä näyttää hieman pelottavalta...



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Naomi Watts Eastwood... Mokoma kiertää kevät... >

Keskustelut (2 viestiä)

Hannu

27.01.2011 klo 00.59

Hevisaurus jne... Lapset totutetaan jo pienellä iällä raskaaseen metallimusiikkiin. Tottakai Rock ja Metalli tekee silloin kuulijan mielessä kauppansa.
lainaa
Aquq

Rekisteröitynyt 05.06.2010

27.01.2011 klo 08.41

Uskoisin että ainoastaan Metallicalla on tuo ongelma 12-vuotiaiden kanssa. Mut en kyl ymmärrä mitä haittaa siitä on heille ku koko bandi on muutenki niin kaupallinen nykyään.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova